|
بحران آب همدان در چند ماه اخیر به چالش جدی بین مردم و مسئولان تبدیل شده به طوریکه در اوایل قطعی ها که همه به دنبال مقصر بودند امام جمعه همدان از جانب مسئولانی که در انجام پروژه آبرسانی به همدان کوتاهی داشته اند عذر خواهی کرد و این کار باعث شد مسئولان یکی پس از دیگری به عذرخواهی از مردم بپردازند.
نکته جالب ماجرا این بود که هیچ کدام از مسئولان این کوتاهی و قصور را از جانب خود نمی دید بلکه به گردن دیگری می انداخت و عذرخواهی را از طرف مسئولان گذشته و کسانی که قصوری در این ماجرا داشتند می کرد.از همان آغاز شکل گیری بحران،مسئولان وعده تحقق اتمام پروژه سر موعد مقرر که رئیس جمهوری تعیین کرده بود را می دادند.
حالا پس از گذشت 14 روز از عملی نشدن این وعده بار دیگر نماینده ولی فقیه در استان با انتقاد از وضعیت آب رسانی به همدان صدای مردم شده و گفته مردم همدان مدت هاست که منتظر تحقق وعده مسئولان برای حل مشکل آب هستند و چرا تا الان عملی نشده است همچنین گفته اگر لازم است برای این مشکل بنده مجدد از مردم عذرخواهی کنم،این کار را انجام می دهم.
سخنرانی انتقادی امام جمعه همدان هنوز هیچ مسئولی را به تکاپو وادار نکرده و انگار قرار نیست کسی در این رابطه با مردم حرفی بزند و به علت شرایط چند روز گذشته کشور نیز کسی نمی تواند اعتراضی به این مسأله داشته باشد.
با توجه به اتفاقاتی که در ماههای گذشته روی داده و به نوعی اقتصاد و معیشت مردم سخت تر شده و به طبع آن آرامش روانی مردم از بین رفته و حالا قطعیهای چندین ساعته و چند روزه در برخی مناطق که بعید است تا بارش های پائیزی هم حل گردد سبب تاب آوری پائین بین شهروندان شده است.
عذرخواهی برای بخشی از جامعه شاید تا حدودی اعتماد عمومی را ایجاد کند که این امر در معنای واقعی و قبول کوتاهی باعث بازیابی اعتماد عمومی شود وشکافی که این بحران ایجاد کرده را ترمیم کند اما به زعم عده ای از مردم در این بین حتی اگر تمام مسئولان گذشته و حال هم عذرخواهی کنند افاقه نمی کند بلکه تلاش مسئولان باید برای شفاف سازی و حل این بحران باشد و تا حل مشکل به دنبال عذر و بهانه و توجیه نبود.
در پایان باید گفت، اگر بعضی از راه هایی که مسئولان در گذشته به خطا یا درست رفته اند و وضعیت موجود را در همدان رقم زده اند اینکه عذرخواهی برای عدم پاسخگویی مانند اوایل قطعی ها به یک رسم تبدیل شود کار پسندیده ای نیست بلکه ابتدا باید مشکل را حل کرد و سپس مقصران کوتاهی در انجام این موضوع حیاتی باید پاسخگو باشند.
|