ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 111173
 
ساخت شهرک نمایشگاهی مبل و منبت ملایر
تاریخ خبر : 1399-05-30
     
 
 
     
متن خبر :


 رئیس هیأت مدیره بازار بزرگ مبل ملایر با بیان اینکه شهرک نمایشگاهی تفریحی، توریستی و تجاری مبل و منبت ملایر با عنوان نگین با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۸ هکتار ساخته می‌شود.
یدا... کریمی در گفت‌وگو با فارس در ملایر با اشاره به مشکلات واحدهای مبل و منبت این شهرستان اظهار کرد: با توجه به شیوع کرونا و کاهش حضور فیزیکی مردم و مسافران کسب و کار این حوزه نیز با مشکلاتی مواجه شده است.
وی گرانی مواد اولیه را نیز از دیگر مشکلات این حوزه دانست و گفت: پرداخت تسهیلات مربوط به آسیب‌دیدگان کرونا به واحدها درحال انجام است اما مشکلات همچنان وجود دارد.
رئیس هیأت مدیره بازار بزرگ مبل ملایر در ادامه با اشاره به ساخت شهرک نمایشگاهی تفریحی، توریستی و تجاری مبل و منبت ملایر با عنوان نگین غرب گفت: این شهرک با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در 18 هکتار زمین ساخته می‌شود.
وی با بیان اینکه جانمایی این شهرک انجام شده و سرمایه‌گذار آن نیز مشخص شده است، گفت: طرح درحال آماده‌سازی است که امیدواریم هرچه سریعتر با انجام کارهای کارشناسی امسال شاهد اجرایی شدن طرح باشیم.
کریمی در پایان از برگزاری چهارمین جشنواره مبل و منبت ملایر در نیمه دوم شهریورماه به‌صورت مجازی خبر داد و افزود: تخفیف‌های ویژه‌ای نیز برای خریداران در این جشنواره درنظر گرفته شده است.


 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.