ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 118036
 
شنیده4054
تاریخ خبر : 1400-03-19
     
   
     
متن خبر :

۱- اولین داوطلب انتخابات ریاست جمهوری تمایل خود به کناره‌گیری را اعلام کرده است. گویا زاکانی اعلام کرده؛ با توجه به حضور مردم در انتخابات تصمیم به کناره گیری به نفع رئیسی می گیرد. گفتنی است زاکانی این را هم گفته که جریان انقلاب به عقلانیتی رسیده که به اقتضا اقبال مردم برای کنار رفتن یکی به نفع دیگری کنار خواهد رفت و ایده‌ها و برنامه‌های من حتما اقبال مردم را ایجاد خواهد کرد.  

۲- بخشی از سخنان همتی در گفت‌وگوی ویژه خبری با تامل مواجه شده و ایران‌دوستان آن را هولناک خوانده‌اند. گویا همتی اعلام کرده حدود ۳هزار نفر زیر ۱۸سال فقط در یک هفته بالای ۴هزار میلیارد تومان تراکنش داشته‌اند. گفتنی است این آمار، ‏ایران را بهشت پول‌شویی و تخلفات مالی منطقه نشان می‌دهد.

‏۳- داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری صاحب تلویزیون ۲۴ ساعته اینترنتی
شده‌اند. گویا تمامی برنامه‌ها و سخنان داوطلبان از طریق این تلویزیون قابل مشاهده خواهد بود. گفتنی است این اقدام می تواند گامی در راه‌اندازی تلویزیون خصوصی بر بستر اینترنت در ایران باشد.

۴- دولت تصمیم به پاسخ به ادعاهای کاندیداها گرفته است. گویا این تصمیم پس از نپذیرفتن درخواست زمان پاسخگویی دولت به ادعاهای مطرح شده در مناظره اول اتخاذ شده است‌. گفتنی است با این تصمیم پاسخ‌های دولت در فضای مجازی منتشر می‌شود.

۵- فیلم مستند یکی از داوطلبان جنجالی شده است. گویا این فیلم شباهت بسیاری با مستند روحانی در انتخابات گذشته دارد. گفتنی است
کپی کاری از بلایای فیلم‌های تبلیغاتی در ایران است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.