ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 142564
 
مدیر شهرداری منطقه یک همدان:

اتمام جابه‌جایی رفوژ بلوار شهید رجایی تا ۱۰ روز آینده
تاریخ خبر : 1404-01-25
نویسنده : مهسا طاقتی احسن
     
 
 
     
متن خبر :


مدیر شهرداری منطقه یک همدان از اتمام کار جابه‌جایی رفوژ وسط بلوار شهید رجایی تا ۱۰ روز آینده خبر داد.

مرتضی حضرت‌زاده با اشاره به اصلاح رفوژ بلوار شهید رجایی در راستای اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید مدرس اظهار کرد: در حال حاضر اصلاح رفوژ بلوار شهید رجایی انجام می‌شود چون 2طرف بلوار برای اجرای تقاطع، توازن ندارد و خط عبوری از یک طرف ۱۱ متر و از طرف دیگر ۹ متر است.

وی با بیان اینکه اواخر سال گذشته جلساتی را با استاندار داشتیم و قرار بر این شد شهرداری در اسرع وقت، پروژه اصلاح رفوژ بلوار شهید رجایی را آغاز کند، گفت: با توجه به اینکه اوایل سال را پیش رو داشتیم و امکان تردد حجم بالای خودروهای مسافران از این مسیر به شهر وجود داشت، تصمیم بر این بود از ۱۷ فروردین کار آغاز شود.

مدیر شهرداری منطقه یک همدان تأکید کرد: از هفته گذشته همکاران ما مشغول اصلاح رفوژ شدند که امیدواریم تا ۱۰ روز آینده عملیات اجرای آن به پایان برسد.

 وی خاطرنشان کرد: برای اینکه پروژه تقاطع غیرهم‌سطح شهید مدرس به خوبی پیش رود، در مرحله نخست باید رفوژ اصلاح می‌شد تا در وسط بلوار قرار می‌گرفت.

حضرت‌زاده با اشاره به اینکه این اصلاح رفوژ خط عبوری از سمت بلوار شهید رجایی به سمت بلوار شهید مدرس ایجاد خواهد کرد که در کاهش تردد تاثیرگذار است، گفت: طبق هماهنگی انجام گرفته در آینده نزدیک و در فاز بعدی، تصمیم‌گیری ویژه‌ای در خصوص تقاطع غیرهمسطح مدرس گرفته می‌شود تا بتوانیم پروژه را به صورت زیرگذر یا روگذر پیش ببریم.

وی با بیان اینکه در خصوص نحوه اجرای کار جلساتی را با استانداری خواهیم داشت تا پروژه نهایی و عملیاتی شود، گفت: مشاور طرح تعیین خواهد کرد که تقاطع غیرهمسطح روگذر یا زیرگذر باشد.

حضرت‌زاده با بیان اینکه کارفرمای این طرح شهرداری منطقه یک خواهد بود و تدابیر لازم در راستای تأمین اعتبارات مالی نیز اندیشیده شده و مشکلی از این لحاظ نخواهیم داشت، خاطرنشان کرد: برگزاری فرایند مناقصه، انتخاب پیمانکار و... از سوی ما پیش خواهد رفت.

وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر نمی‌توان زمان دقیقی برای اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح داد، زیرا روگذر و زیرگذر هر کدام زمان‌بندی متفاوتی را خواهند داشت، گفت: باید ببینیم چه طرحی انتخاب خواهد شد تا زمان پروژه تعیین شود.

مدیر شهرداری منطقه یک همدان با اشاره به اینکه سازمان‌های مختلف شهرداری پای اجرای کار بودند و قدردان هستیم، گفت: بخشی از کار یعنی جابه‌جایی درختان از سوی سازمان سیما و منظر اجرایی شده و رفوژ نیز در منطقه 4، و در حال حاضر همکاران ما به شکل اصولی کار را پیش می‌برند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.