ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

کد خبر : 107202
 
گرفتاری 35 همدانی در دام الکل
تاریخ خبر : 1399-01-17
     
 
 
     
متن خبر :

طی یک ماه اخیر شمار افراد بستری شده به علت مسمومیت با الکل در همدان به 35 نفر رسیده و حتی برخی را به کام مرگ کشانده است، این افراد بر اثر ابتلا به کروناویروس جان خود را از دست ندادند اما با مصرف خوراکی الکل به منظور مقابله با کرونا راهی دیار آخرت شده و عزیزانشان را به خاطر باورهای غلط داغ دار کرده اند.

این روزها برخی به دنبال شایعات فضای مجازی و وحشتی که به جانشان افتاده است، با مصرف الکل صنعتی نه تنها خود را در برابر ویروس واکسینه نمی کنند بلکه جان خود را به خطر انداخته و گرفتار بخش مراقبت های ویژه و عوارض مسمومیت با الکل می شوند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان همدان، درباره مسمومیت های الکلی اظهار کرد: از ابتدایی اسفندماه سال ۹۸ تا امروز ۳۵ نفر به علت مسمومیت با الکل صنعتی به مراکز درمانی استان مراجعه کرده اند و تعدادی از آنها نیز بستری هستند.

به گزارش ایسنا، دکتر حبیب معصومی افزود: در پی شیوع کروناویروس در ایران و شایعه تأثیر مصرف الکل بر مقابله با این بیماری متأسفانه چهار نفر در همدان بر اثر مسمومیت الکلی جان خود را از دست دادند.

وی با بیان اینکه این باور که مصرف خوراکی الکل موجب ضدعفونی شدن بدن و از بین رفتن کروناویروس می شود، یک باور غلط، غیرعلمی و غیربهداشتی است، گفت: مصرف الکل متانول و یا همان الکلی که در محلول‌های ضدعفونی استفاده می‌شود، بسیار سمی است و استفاده از آن اثر منفی دارد و فرد گرفتار عوارض چشمی از جمله تاری دید، کاهش بینایی و کوری دائمی شده و در مواردی حتی فرد آسیب مغزی دیده و دچار کاهش سطح هوشیاری، کما و مرگ شده است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی همدان در پایان بیان کرد: از مردم درخواست می کنیم که با مراقبت بیشتر و پرهیز از انجام رفتارهای غلط بی پایه و اساس از بروز سایر بیماری ها و افزایش فشار کاری در اورژانس و مراکز درمانی پیشگیری کنند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.