ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 1 مهر 1405

کد خبر : 112368
 
یکی از پزشکان معالج شجریان: خبر صحت ندارد

سلطان آواز ایران همچنان پاینده‎
تاریخ خبر : 1399-07-15
     
 
 
     
متن خبر :


■ تلاش تیم پزشکی برای پایدار کردن وضعیت محمدرضا شجریان‎
 غروب ۱۴ مهرماه انتشار اخباری با منبع صداوسیما در بین رسانه‌ها دست به دست شد که حاکی از درگذشت خسرو آواز ایران بود.
اما این خبر توسط باشگاه خبرنگاران خبرگزاری وابسته به صداوسیما تکذیب شد. این اخبار غیرموثق بهانه‌ای شد برای عصبانیت مخاطبان رسانه‌ها که از انتشار اخبار نادرست در کانال‌های خبری شاکی بودند.
تا این لحظه که خبرنگار همدان‌پیام این مطلب را نگارش می‌کند ساعت ۱۸:۳۰ دقیقه روز ۱۴ مهرماه محمدرضا شجریان استاد موسیقی و آواز ایران، روز یکشنبه، ۱۳ مهر، بار دیگر به‌دلیل افت سطح هوشیاری و فشار خون به بخش مراقبت‌های ویژه در بیمارستان جم تهران منتقل شده است، اگرچه حال وخیمی دارد اما به لطف خدا در قید حیات است و درحال‌حاضر خبرگزاریها بیانگر آن هستند که پزشکان در تلاش برای پایدار کردن وضعیت او هستند.
هیأت مدیره این بیمارستان با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که آقای شجریان «با توجه به شرایط عمومی، قلبی - ریوی ناپایدار و افت سطح هوشیاری و فشار خون، به بیمارستان منتقل و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد». آخرین بار ۲۵ مرداد بود که محمدرضا شجریان به‌دلیل افت سطح هوشیاری و نیز شوک عفونی به بخش‌ مراقبت‌های ویژه بیمارستان منتقل شده بود و پس از حدود ده روز، سوم مهرماه، از بیمارستان به خانه‌اش منتقل شد.
پزشکان استاد شجریان در اطلاعیه‌های پیشین خود تنها به افزایش یا کاهش سطح هوشیاری اشاره می‌کردند و روشن نمی‌کردند که میزان هوشیاری دقیقاً چه حد است، اما این‌بار مهرداد بهلولی، عضو تیم پزشکی شجریان، به باشگاه خبرنگاران جوان گفته است میزان هوشیاری آقای شجریان به عدد ۵ رسیده و درحال‌حاضر در کما به سر می‌برد. براساس معیار کمای گلاسکو، عدد ۳ به‌معنای کمای مطلق و عدد ۱۵ به‌معنای هوشیاری کامل است.
اما حسن عباسی ـ یکی از پزشکان معالج محمدرضا شجریان ـ با بیان اینکه هم‌اینک در بخش مراقبت‌های ویژه بالای سر این هنرمند است، تأکید کرد که خبرهای منتشرشده درباره به کما رفتن و درگذشت او را تأیید نمی‌کند.
 با اعلام خبر بستری شدن دوباره محمدرضا شجریان و اطلاعیه بیمارستان جم که از مردم تقاضا شده بود برای بهبودی این هنرمند، دعا کنند در چند ساعت گذشته خبرهایی مبنی بر به کما رفتن و درگذشت استاد آواز ایران منتشر شده بود که خبرنگار ایسنا در تماس‌هایی در چند دقیقه پیش با عباسی عضو تیم معالج وی صحت و سقم این خبرها را جویا شد. وی در گفت‌وگویی با ایسنا با نادرست خواندن این خبرها تأکید کرد: استاد آواز ایران با وجود شرایط بحرانی وضعیت جسمانی، در کما نیست.
عضو تیم پزشکان معالج استاد آواز ایران در توضیح این مطلب گفت: شاید زمانی که شب گذشته یکی از همکاران، ایشان را ویزیت کرده‌اند، استاد به‌دلیل استفاده‌ داروهای آرامبخش در خواب بوده‌اند. ولی ایشان درحال‌حاضر در کما نیستند.
عباسی همچنین دیگر موارد جسمانی عنوان شده درباره محمدرضا شجریان از جمله کاهش فشار خون و عفونت شدید در ناحیه بدن و کیسه صفرا، بستری بودن در بخش ICU، افت شدید پلاکت خون و سطح هوشیاری ۵ را تأیید کرد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.