ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 144726
 
۴۰ نوع محصول زراعی در همدان کشت می‌شود
تاریخ خبر : 1404-07-07
     
 
 
     
متن خبر :

رحمت ا... طاقتی احسن- همدان پیام: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه ۴۰ نوع محصول زراعی در این استان کشت و تولید می‌شود، گفت: در استان همدان سالانه بیش از ۶۰۰ هزار هکتار اراضی زراعی زیر کشت محصولات زراعی قرار می‌گیرد و سالانه حدود 4میلیون تُن انواع محصول زراعی در این استان تولید می‌شود.

رضا بهراملو اضافه کرد: ۷۵ درصد کل تولیدات بخش کشاورزی استان همدان مربوط به زراعت است و سیب‌زمینی، گندم، جو، سیر، یونجه و دانه‌های روغنی از مهم‌ترین محصولات زراعی این استان هستند.

وی با بیان اینکه ۲۶ درصد محصولات غرب کشور در استان همدان تولید می‌شود، گفت: این استان در تولید محصولاتی نظیر سیر، گندم، یونجه، کلزا و جو رتبه نخست را در غرب کشور دارد.

بهراملو در ادامه با اشاره به اهمیت کشت تابستانه سیب‌زمینی در استان همدان و جایگاه آن در کشور، گفت: ۸۵۰۰ هکتار از اراضی استان زیر کشت سیب‌زمینی بهاره بوده و بیش از ۳۶۵ تُن محصول برداشت شد.
 
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.