ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

کد خبر : 113217
 
اینترنت در روستاها همراهی نمی‌کند
تاریخ خبر : 1399-08-20
     
 
 
     
متن خبر :


 نبود پوشش اینترنت در برخی روستاهای نهاوند آموزش غیرحضوری دانش‌آموزان را با چالش مواجه کرده است.
به گزارش گرو، مراد ناصری در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان با تأکید بر اینکه پیگیری مشکلات آموزش و پروش شهرستان در اولویت ضروری است، اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و نبود امکان استفاده دانش‌آموزان از آموزش حضوری در مدارس، باید پیگیر رفع نواقص اینترنت به‌ویژه در مناطق روستایی باشیم.

 حل مشکل اینترنت نهاوند مطالبه مردم از مدیر مخابرات استان
فرماندار نهاوند گفت: دانش‌آموزان از شبکه شاد و برخی پیام‌رسان‌های دیگر برای تحصیل استفاده می‌کنند ولی در برخی مناطق روستایی شهرستان سرعت پایین اینترنت تلفن‌همراه و دسترسی سخت به شبکه شاد، موجب شده دانش‌آموزان سهم زیادی از آموزش مجازی نداشته باشند و از این موضوع دائم به ما گلایه دارند.
ناصری با تماس تلفنی و دعوت از مدیرکل زیرساخت ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در جلسه آموزش و پرورش شهرستان، خواستار تقویت آنتن‌دهی اینترنت تلفن همراه برای استفاده دانش‌آموزان از برنامه‌های پیام‌رسان شاد شد.
وی در ادامه از پیگیری مجوز ساخت مغازه‌های تجاری آموزش و پرورش توسط شهرداری و شورای شهر خبر داد و افزود: این موضوع به‌دلیل مشکلات بین آموزش و پرورش و شهرداری سال‌هاست بلاتکلیف مانده که امیدواریم با قول مساعد رئیس شورای شهر و مجموعه شهرداری هرچه سریعتر تعیین تکلیف شود.
 اجرای طرح «بوم» در نهاوند
مدیر آموزش و پرورش نهاوند نیز در این جلسه از اجرای طرح بوم یا برنامه ویژه مدرسه در شهرستان خبر داد و گفت: در این طرح، مدیریت، شورا و معلمان مدرسه اجازه دارند و می‌توانند برای زمان معینی از آموزش رسمی مدرسه؛ موضوع، محتوا، ارائه‌دهنده و معلم انتخاب کنند، همچنین مواد آموزشی تولید کنند، آموزش دهند، ارزشیابی کنند، کارنامه ارائه دهند و به‌طور کامل یک برنامه درسی را طراحی و اجرا کنند.
محمدحسین دارایی افزود: این در واقع یک فضای جدیدی است که در نظام آموزش و پرورش ما به این شکل وجود نداشته است؛ در این برنامه نه‌تنها این اجازه به مدرسه داده شده، بلکه از مدرسه خواسته شده است که این کار را انجام دهد.
دارایی در ادامه بیان کرد: امیدواریم شهرداری و شورای شهر جهت تغییر کاربری زمین‌های مسکونی آموزش و پرورش در انتهای کوچه میری از مسکونی به آموزشی و استفاده از ظرفیت خیرین برای ساخت یک مجتمع آموزشی، آموزش و پرورش را یاری کنند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.