|
از ۱۴ اسفند سال ۱۱۶۲ که نخستین روزنامه به زبان فارسی در هند چاپ شد تا ۱۱ اردیبهشت سال ۱۲۱۶ که نخستین روزنامه در ایران زیر چاپ رفت، این روزنامهنگاران بودند که با خون خود کاغذ اخبار را به رشته تحریر درآوردند و ندای حقطلبی را در گوش جامعه فریاد زدند، چه بسیار روزنامهنگارانی که برای دفاع از حقوق عامه مردم جان خود را فدا کردند ولی اجازه ندادند چراغ راه آگاهیبخشی و اطلاعرسانی خاموش شود.
به لطف خدا و به برکت سفر مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) در ۱۰ بهمن ۱۳۸۳ روزنامه همدانپیام در سطح استان همدان متولد شد که این فرزند خوشیمن دیار پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین در این مدت کمک شایانی به گردش آزاد اطلاعات در استان همدان داشته و بیشک این موهبتیاست که نصیب مردم فرهنگمند دیار پورسینا شده است.
همچنین مجموعه فرهنگی همدانپیام با نگاهی فراتر از یک مجموعه اطلاعرسانی همواره در امور خیریه و نیکوکاری و ارتقای سطح فرهنگ عمومی سراسر استان همدان پیشگام و پیشرو بوده و نقش بسزایی در کمک به نهادهای مردمنهاد استان داشته است.
کانون فرهنگی و مردمی ملایر هفدهمین سالروز تولد این مجموعه ارزشمند فرهنگی را به عموم مردم استان بهویژه اهالی رسانه تبریک میگوید و امیدوار است روزنامه «همدانپیام» بتواند با کولهبار تجربیات و پشتکار نویسندگان فرهیختهاش همواره در راستای سلامت و صداقت چرخه آزاد اطلاعات و اخبار گام بردارد و به پیشرفت سرزمین کهن مادستان کمک کند.
* روابط عمومی کانون فرهنگی و مردمی ملایر
|