ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 124237
 
جانمایی بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی ملایر در حال انجام است
تاریخ خبر : 1401-03-25
     
 
 
     
متن خبر :


 ملایر-خبرنگار همدان پیام: مجوز ساخت بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی ملایر گرفته شده است و جانمایی این بیمارستان در حال انجام است و کلنگ این بیمارستان به‌زودی بر زمین زده می‌شود.
رئیس اداره بهداشت و درمان شهرستان ملایر در نشست خبری و در جمع خبرنگاران گفت: با پیگیری نمایندگان شهرستان ملایر، مجوز ساخت بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی برای ملایر گرفته شده است و جانمایی این بیمارستان در حال انجام است و کلنگ این بیمارستان به‌زودی زده می‌شود.
کریم میرزایی در ادامه با اشاره به بیمارستان ۹۶ تختخوابی و خیرساز گوراب، گفت: این بیمارستان نیز پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی دارد و به دنبال این هستیم که هرچه سریعتر زیر ساخت‌های مورد نیاز آن را تکمیل کنیم تا به بهره‌برداری برسد.
وی هم چنین به جذب ۵ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی برخی از بخش‌های بیمارستان امام حسین(ع) اشاره کرد و گفت: ۵ونیم میلیارد اعتبار نیز برای تکمیل و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی شهری و روستایی اختصاص پیدا کرده است.
میرزایی هم چنین به افتتاح اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) ملایر اشاره کرد و گفت: افتتاح این اورژانس ۳۲ تختخوابی و راه‌اندازی بخش تخصصی آن باعث افزایش سطح رضایتمندی مراجعه‌کنندگان به این بخش شده است.
میرزایی هم‌چنین به نصب و خریداری چندین دستگاه دیالیز، دستگاه اکو، دستگاه رادیولوژی، دستگاه سی اتی اسکن در بیمارستان های ملایر اشاره کرد وگفت: در بحث کمبود جراح قلب در شهرستان ملایر نیز نامه‌نگاری‌های لازم صورت گرفته است و در سطح شهرستان در جذب پزشک عمومی، پرستار و ورادیولوژیست عملکرد بسیار خوبی را داشته‎‌ایم.
*بخش غربالگری سرطان در بیمارستان مهر راه‌اندازی شده است
وی همچنین از راه‌اندازی بخش غربالگری سرطان در بیمارستان مهر ملایر خبر داد و گفت: دستگاه‌های پیشرفته ماموگرافی، آندوسکوپی و کلونوسکوپی در این بخش خدمات بسیار خوبی را به بیماران ارائه می‌دهند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با تأکید براینکه به دنبال افزایش رشته‌های پیراپزشکی و پزشکی در شهرستان هستیم، گفت: رشته فوریت‌های پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت به رشته‌های دانشکده پرستاری ما اضافه شده است و از ترم جدید تحصیلی دانشجو می‌پذیرد.
*شهرستان ملایر در وضعیت آبی کرونایی قرار دارد
وی هم چنین به وضعیت آبی شهرستان در بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: خوشبختانه از اردیبهشت امسال مرگ ومیر کرونایی نداشته‌ایم و از خرداد نیز بستری مثبت بیماری کرونا نداشته‌ایم.
میرزایی به وضعیت واکسیناسیون این بیماری در شهرستان اشاره کرد و گفت: ۹۷ درصد از مردم شهرستان ملایر واکسینه شده‌اند و تاکنون بیش ۵۲۳ هزار دز واکسن کرونا تزریق شده است.
وی در پایان، ضمن تشکر از مردم در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در زمان شیوع ویروس کرونا، گفت: مردم همچنان دستور العمل‌های بهداشتی را رعایت کنند و واکسیناسیون را نیز جدی بگیرند.
گفتنی است: ساخت اورژانس بیمارستان مهر ملایر، ساخت همراه‌سرا خیرساز بیمارستان امام‌حسین(ع)، ساخت دو مرکز فوریت پزشکی شهری و روستایی از دیگر پروژه‌های مهم در حوزه بهداشت و درمان در شهرستان ملایر است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.