ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 128634
 
بهبود یافتگان اسدآبادی صاحب شغل شدند
تاریخ خبر : 1401-09-17
     
 
 
     
متن خبر :


 دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان در جلسه مواد مخدر شهرستان اسدآباد گفت: توانمندسازی بهبود یافتگان راهی مؤثر در پیشگیری از بازگشت دوباره آنان به اعتیاد است.

حمزه عبدکوند افزود: ۱۷ نفر از بهبود یافتگان اسدآبادی در کارخانه‌های شهرستان مشغول بکار شدند که به مدت ۵ سال بیمه این افراد توسط دولت پرداخت می‌شود.

وی افزود: در سایر شهر ها ظرفیت اشتغال بیشتر بهبود یافتگان وجود دارد که اگر بهبود یافتگان اسدآبادی تمایل داشته باشند امکان اشتغال آن‌ها وجود دارد.

عبدکوند یادآور شد: نداشتن شغل یکی از مهم ترین مشکلات بهبود یافتگان از اعتیاد است و عامل مهمی در بازگشت آنان به اعتیاد به شمار می‌رود. اگر بتوان برای معتادان رها یافته از اعتیاد با توجه به مهارت‌های شغلی آنان، کار و شغل ایجاد کرد نه تنها از بازگشت آنها به سوی اعتیاد پیشگیری می‌شود بلکه زمینه توانمندسازی و بازگشت آنان به کانون گرم خانواده و جامعه فراهم می‌گردد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.