ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 141314
 
با هدف توسعه کسب و کار در مناطق محروم

کارگاه تولیدی پوشاک در مجتمع شهید همدانی افتتاح شد
تاریخ خبر : 1403-10-16
     
 
 
     
متن خبر :


مجتمع کارآفرینی شهید همدانی برای بهبود کسب‌وکار و بهتر شدن وضعیت اشتغال و توانمندسازی افراد در مناطق حاشیه در نظر گرفته شد و کارگاه‌های تولیدی متنوعی در رسته‌های مختلف اعلام آمادگی خود را برای آغاز فعالیت در آن اعلام کرده‌اند.

در همین راستا، روزگذشته کارگاه تولیدی پوشاک در این مجتمع با حضور بادامی نجات، عضو شورای اسلامی شهر همدان، فیضی منش، شهردار منطقه ۳، مختاران، مدیرکل فنی و حرفه‌ای و برخی دیگر از مسئولان افتتاح شد.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان در این باره گفت: توانمندسازی در ۲ موضوع عمرانی و اقتصادی، به ویژه در مناطق محروم و حاشیه‌نشین، در دستور کار شورای اسلامی شهر و شهرداری بوده است.

حمید بادامی نجات تصریح کرد: خوشبختانه در منطقه خضر، پروژه‌های عمرانی شرایط خوبی دارد و این موضوع به واسطه تلاش و برنامه‌ریزی مجموعه منطقه ۳ محقق شده است.

وی در ادامه به توانمندسازی اقتصادی و توسعه کسب و کار اشاره کرد و افزود: مجتمع کسب و کار شهید همدانی در سال‌های گذشته با همین هدف به بهره‌برداری رسید.

بادامی از ایجاد فضایی مناسب برای کارآفرینی و توانمندسازی اقتصادی در مناطق حاشیه شهر استقبال کرد و افزود: افتتاح کارگاه تولیدی پوشاک و ایجاد اشتغال در این برهه اتفاقی مبارک است که باید استمرار پیدا کند.

مدیر شهرداری منطقه ۳ نیز گفت: بیش از ۲۰ واحد در این مجموعه با موضوعات عروسک‌سازی، پوشاک و آشپزی و.... در حال فعالیت هستند.

فیضی منش در ادامه اضافه کرد: توانمندسازی اقتصادی، توسعه کسب و کارهای خانگی، کارآفرینی و اشتغال‌زایی از اهداف اصلی ایجاد این مجموعه بوده و در این راستا زیرساخت‌های لازم برای متقاضیان ایجاد شده است.

وی به استقبال مناسب مخاطبان اشاره کرد و افزود: توجه به مسائل اقتصادی و فرهنگی در کنار اجرای پروژه‌های عمرانی اهمیت به‌سزایی دارد.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان نیز در آیین افتتاح این آموزشگاه گفت: آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای برای آموزش در رشته‌های طراحی دوخت به همت بخش خصوصی راه‌اندازی شده است.

وهب مختاران، ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌ها و پیگیری‌های مؤسس این آموزشگاه و همچنین حمایت شهرداری منطقه ۳ همدان بیان کرد: یکی از عوامل برون‌رفت از بیکاری، مهارت‌آموزی است.

وی اظهارکرد: آموزشگاه‌های آزاد ظرفیت‌های با ارزش سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای هستند که وجود آنها سبب افزایش کیفیت آموزش‌ها شده و مسیر متعالی اشتغال‌زایی مولد را هموارتر می‌سازد.

در ادامه، بادامی نجات ضمن ابراز خرسندی از افتتاح این آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای بیان کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی و ورود افراد ماهر به بازار کسب و کار می‌تواند در اقتصاد خودکفای افراد جویای کار تأثیرگذار باشد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.