ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 130374
 
شنیده4532
تاریخ خبر : 1401-12-01
     
   
     
متن خبر :

۱- قیمت گوشت در تعطیلات آخر هفته ترمز بریده است. گویا قیمت گوشت توسط برخی فروشگاه‌ها کیلویی ۵۰۰ هزار تومان درج شده است. گفتنی است مدافعان وضع موجود اقتصادی با رد این قیمت، قیمت گوشت را در حدود ۳۰۰ هزار تومان اعلام کرده‌اند که به نظر آنها قیمت مناسبی است اما برای مردم باز هم سنگین است.

۲- دست‌آورد سفر رئیس جمهوری به چین، اینترنت ملی بوده است. گویا شرکت مخابرات چینی ZTE سیستم نظارت قدرتمندی با قابلیت نظارت بر ارتباطات تلفن ثابت، تلفن همراه و اینترنت را به آژانس مخابراتی تحت کنترل ایران فروخته است. گفتنی است به نظر می‌رسد تأمین امنیت سایبری و توسعه زیرساخت‌های اینترنت ملی با همکاری چین  انجام خواهد شد.

۳- خیرین مدرسه‌ساز اولین ناراضیان طرح مولد‌سازی هستند. گویا مدارس زیادی در طرح مولدسازی برای فروش قرار گرفته‌اند. گفتنی است این در حالی است که  به علت کمبود شدید مدارس، دولت هر سال دست به دامن خیرین مدرسه ساز می شود.

۴- شرایط مسکن ملی روز به روز سخت‌تر  می‌شود. گویا قسط وام نهضت ملی مسکن ۹‌میلیون تومان شده است. گفتنی است با تغییر نرخ تسهیلات طرح نهضت ملی از ۱۸ به ۲۳ درصد در قراردادهای جدید  سود پرداختی متقاضی این تسهیلات به حدود یک میلیارد و ۶۴۲ میلیون تومان می‌رسد.

۵-بارش‌های اخیر، کمبود آب را جبران نکرده است. گویا خاک ایران همچنان تشنه است و کارشناسان برای کمبود آب در کشور هشدار می‌دهند. گفتنی است ارتفاع كل ریزش‌‌های جوی کشور ۱۱۴.۹ میلی‌متر است. این مقدار بارندگی نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته ۱۱ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.