ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 30 شهريور 1405

کد خبر : 107844
 
فعالیت اغذیه‌فروشان همدان در ماه رمضان کنترل می‌شود
تاریخ خبر : 1399-02-07
     
 
 
     
متن خبر :


 نظارت و کنترل بر فعالیت تمام صنوف اغذیه‌فروشی در ماه رمضان به‌طور ‌جدی در دستور کار کارشناسان مرکز بهداشت قرار دارد.
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان همدان در گفت‌و‌گو با همدان‌پیام، با اشاره به تداوم شیوع بیماری کرونا گفت: طبق دستورالعمل‌های گام دوم فاصله‌گذاری هوشمند مدیریت کرونا، اغذیه‌فروشان فقط می‌توانند به صورت بیرون‌بر فعالیت کنند و تحت شرایط خاص که تجمعی در محل صورت نگیرد و همه موارد توصیه‌ای و بهداشتی رعایت شود می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند.
دکتر محمد خیراندیش به مردم اطمینان خاطر داد که با نظارت کارشناسان و کارکنان بهداشت محیط استان، سلامت مردم در صدر اولویت‌ها قرار دارد.
وی اظهار کرد: بازرسان بهداشت محیط با همکاری سایر نهادها مانند نیروی انتظامی و اصناف و همچنین نیروهای مردمی و بسیج به‌طور مستمر بر فعالیت واحدهای صنفی و رعایت دستورهای بهداشتی نظارت می‌کنند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.