ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 23 مرداد 1405

کد خبر : 125614
 
کم کاری در جنگ روایت‌ها
تاریخ خبر : 1401-05-20
     
   
     
متن خبر :


1- به گزارش تسنیم، یکی از سایت‌های مدافع فتنه ۸۸ که معمولاً از خارج از کشور به روزرسانی می‌شود، متنی به نقل از میرحسین موسوی منتشر کرده که محتوای آن بیش از هرچیز انتقاد از جمهوری اسلامی و مدافعان حرم به دلیل مبارزه با داعش و تروریست‌های مسلح در سوریه است!
موسوی در بیانیه خود به نحو بسیار عجیبی علیه مبارزه با داعش در سوریه و همچنین کمک به گروه‌های مقاومت در یمن علیه جنایت آل سعود و ...موضع‌گیری کرده و حتی در گامی فراتر حزب‌الله لبنان را به باد انتقاد گرفته و در مجموع مقاومت علیه داعش و اسرائیل و آل‌سعود و ... را شوم و کجروی و «جرائم ننگین» خوانده است!
در فراز بسیار عجیب دیگری از این بیانیه، موسوی اهانت‌ وقیحی به سرداران شهید مدافع حرم روا داشته  است.

2- موسوی در این بیانیه عامدانه روایتی نادرست از دلایل حضور نیروهای مستشاری ایران در منطقه را ارائه داده و شهادت سردار همدانی در راه اعتلای اسلام و وطن را زیر سئوال برده است.
در حالی که، سردار شهید حسین همدانی که از او به عنوان نابغه جنگ‌های نامنظم در منطقه غرب آسیا یاد می‌شود، در تاریخ ۱۶ مهر ۱۳۹۴ پس از سال‌ها جهاد و رشادت، در حومه شهر حلب سوریه و در حین انجام ماموریت مستشاری به درجه رفیع شهادت نائل شد.

3- درباره ضرورت حضور نیروهای ایران در منطقه برای مبارزه با تروریسم به شکل‌های مختلف از داعش گرفته تا رژیم صهیونیستی، فرمانده کل قوا به خوبی موضوع و دکترین دفاعی ایران را تبیین کرده‌اند. بر اساس این دکترین ایران به جای انتظار برای آمدن تروریست‌ها به داخل مرزها و به جای جنگ در کرمانشاه و همدان با مستشاران شجاع و جهادگر و مخلص خود در سوریه و عراق و به دور از مرزهای کشور با آنها جنگیده و تشکیلات  تروریسم داعش را نابود کرده است.

4- این روایت از دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران به درستی تبیین شده و به درستی نیز اجرا می‌شود و مردم ایران نیز به همین دلیل قدردان  مدافعان حرم و مبارزان با تروریسم به عنوان حافظان امنیت ملی خود هستند. امنیتی که اگر مدافعان حرم نبودند، با ورود داعش به کشور به راحتی دچار اختلال و مشکل می‌شد و آسایش امروز جای خود را به ناامنی و نبود آرامش می‌داد.

5- برغم کار بزرگ مدافعان حرم اما در کشور و استان برای روایت صحیح و درست از فعالیت و شخصیت آنها کار بزرگی انجام نشده و این دلیلی شده تا امروز  همه مردم با روایت نادرستی که برای سؤاستفاده سیاسی  توسط موسوی نقل شده، ناراحت باشند. در واقع اکنون جنگ روایت‌ها درباره دکترین دفاعی ایران و مدافعان حرم وارد مرحله حساسی شده و حرف‌های غیر رسمی در این زمینه که در مواقعی از خاله‌زنک ها شنیده می‌شد این‌بار توسط موسوی روایت شده است.

6- از زمان شهادت سردار همدانی بسیاری برای معرفی بیشتر این سردار تلاش‌هایی را آغاز کردند اما متاسفانه این تلاش‌ها خروجی قابل قبولی نداشته است. از تلاش صدا و سیمای مرکز همدان برای ساخت فیلم در این زمینه تا وعده وزیر ارشاد برای تولید چند اثر سینمایی با محوریت سردار همدانی، همه از وعده‌ها و تلاش‌هایی بوده که اگر انجام شده بود امروز در جنگ روایت‌ها ، روایت صحیح و درست بیشتر بود و هیچ فردی نمی‌توانست روایتی نادرست و همراه با بغض ارائه دهد.

7- شهید همدانی افتخار مردم استان همدان و تمامی مردم آزاده جهان است که ظلم را نمی‌پذیرند و حاضر نیستند تروریست‌های دولتی سرنوشت آنها را رقم بزنند و برای حق تعیین سرنوشت مردم از بذل جان خود و ایثارگری در راه خدا ابایی ندارند.
این سخنان وزیر ارشاد کبودراهنگی است که گفته است؛ سردار شهید حاج حسین همدانی از جمله شخصیت‌هایی است که می‌توان درباره این شهید بزرگوار ده‌ها کتاب نوشت چرا که این شهید عمر پر برکتی در جبهه‌های مختلف مبارزه داشته و هر مقطع از آن، دربرگیرنده رویدادهای مهم است. می توان از هر مقطع زندگی شهید همدانی یک اثر هنری تولید کرد چرا که ایشان بعد از انقلاب اسلامی حدود ۳۶ سال مجاهدت شبانه‌روزی داشته و قبل از انقلاب در همدان خدمات زیادی انجام داد و خاطرات زیادی از این خدمات وجود دارد. به هر حال اکنون و در دولت سیزدهم با همراهی رئیس‌جمهور و وزیر ارشاد فضا برای ارائه روایت درست از شهدای شاخص استان به ویژه سردار همدانی بیش از هر زمان دیگری فراهم است تا با این روایت‌ها استان بتواند در جنگ روایت‌ها دین خود را به شهدا به ویژه شهدای بین‌المللی که ابرو و افتخار ملت‌های آزاده جهان هستند، ادا کند و از تخریب آنها با روایت‌های نادرست و همراه با بغض ‌و کینه با روشی ماندگار، پیشگیری کند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.