ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 123524
 
افزایش 61 درصدی جوجه ریزی در مرغداری‌های بهار
تاریخ خبر : 1401-02-17
     
 
 
     
متن خبر :


 بهار-خبرنگار همدان‌پیام: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار از افزایش حدود 61 درصدی جوجه‌ریزی سال 1400 در واحد‌های مرغ گوشتی نسبت به سال 1399 خبر داد.
عبدالحسین اکبری با اشاره به دستورالعمل‌های ابلاغی به منظور تأمین نهاده‌های دام و طیور و تنظیم بازار مرغ، گفت: میزان جوجه ریزی در سال 1400 در این شهرستان به بیش از 6 میلیون و 608 هزار قطعه در 71 واحد مرغداری گوشتی رسیده است.
این مقام مسئول اظهار کرد: این تعداد از جوجه‌ریزی مورد اشاره در واحدهای مرغداری شهرستان بهار منتج به تولید 20 هزار و 620 تن مرغ زنده معادل 16 هزار 520 تن مرغ گرم کشتار روز شده است که به منظور تأمین نیاز بازار با نظارت کامل در بین فروشندگی‌های مرغ شهرستان و استان منتخب توزیع گردیده است.
اکبری با بیان اینکه تمامی واحدهای مرغداری اقلام خوراکی مورد نیاز خود را با قیمت مصوب یارانه‌دار دریافت و ملزم به فروش مرغ زنده با قیمت ابلاغی بوده‌اند، افزود: در طول دوره زمانی سال گذشته بیش از 23 هزار تن ذرت و بالغ بر 11 هزار تن سویا یارانه‌ای به مرغداران شهرستان بهار تخصیص یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار با اشاره به اینکه یک کشتارگاه طیور در این شهرستان فعال می‌باشد ابراز کرد: در مدت موصوف بیش از 20 مورد بازرسی توسط کارشناسان این مدیریت از کشتار گاه‌ طیور شهرستان صورت گرفته است
وی در ادامه عنوان کرد از ابتدای فروردین ماه سال جاری نیز بیش از 735 هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداریهای این شهرستان انجام شده است.
مدیر جهاد کشاورزی بهار در پایان تصریح کرد میزان تولید گوشت مرغ شهرستان نسبت به سال قبل 11.4 درصد افزایش داشته است، اما نسبت به برنامه برش جوجه‌ریزی و تولید گوشت مرغ استان در برنامه کشوری 61 درصد افزایش تولید در شهرستان صورت گرفته است. همچنین19 درصد تولید کل گوشت مرغ استان به شهرستان بهار می‌باشد که در تولید گوشت مرغ رتبه نخست استان را دارد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.