ttttt1405-05-231405-06-02bool(false) 1405-05-231405-06-02bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 2 شهريور 1405

کد خبر : 111457
 
استقـلال- تراکتـور با طعم حذفی
تاریخ خبر : 1399-06-13
     
 
 
     
متن خبر :

 امشب دیدار 2 تیم استقلال و تراکتور طعم قهرمانی در جام حذفی می‌دهد و 2 تیم برای حضور مستقیم در لیگ قهرمانان به فتح جام می‌اندیشند.
پرونده رقابت‌های فوتبال کشور امشب با انجام آخرین بازی حذفی بسته می‌شود تا تیم‌ها خود را مهیای حضور در لیگ قهرمانان و لیگ برتر فصل آینده کنند.
امشب در ورزشگاه زیبای امام رضا(ع) مشهد دیدار پایانی جام حذفی بین 2 مدعی قهرمانی استقلال تهران و تراکتور تبریز برگزار می‌شود. 2 تیم با قرار گرفتن در سکوی دوم و سوم لیگ برتر مجوز حضور در لیگ قهرمانان را کسب کرده‌اند و برای آنکه مستقیم در این رقابت‌ها حضور پیدا کنند در این دیدار محکوم به پیروزی و فتح جام هستند.
استقلال پس از برتری در ماراتن فوتبال مقابل رقیب دیرینه‌اش پرسپولیس با حواشی زیادی روبه‌رو شد. مذاکره مدیرعامل باشگاه برای بازگشت استراماچونی ایتالیایی و قهر مجیدی سرمربی تیم سبب شد تا این تیم در آستانه فتح جام حذفی با حواشی متعددی روبه‌رو شود.
استقلال با فتح 7 جام پرافتخارترین تیم کشورمان در جام حذفی به‌شمار می‌رود، برای آنکه هواداران پرشمار و منتقد خود را آرام کند در دیدار امشب محکوم به برد است، در آن سوی میدان نیز تراکتور با مالک خصوصی خود پس از ناکامی در لیگ برتر به‌دنبال آن است تا تیفوس‌های تیریزی را با فتح جام آرام کند. با توجه به شرایط موجود بازی امشب تراکتور و استقلال از حساسیت بالایی برخوردار است و هواداران پرشمار این 2 تیم باید از طریق جعبه جادویی مصاف 2 تیم را نظاره‌گر باشند.
ورزشگاه امام رضا(ع) بدون حضور هواداران در این بازی میزبان 2 تیم تهرانی و تبریزی است که ساعت 18:15 دقیقه با قضاوت موعود بنیادی‌فر این دیدار برگزار خواهد شد.
فرهاد مجیدی که احتمالا آخرین حضورش در نیمکت استقلال است در بازی امشب تلاش خواهد کرد تا با فتح جام خانه دوم خود را ترک کند و برای رسیدن به این هدف انگیزه بالایی دارد.
تراکتور نیز با ساکت الهامی به‌دنبال آن است که توانایی‌های خود را نشان دهد و بقای الهامی به نتیجه این بازی بستگی دارد.
دو تیم در این بازی بیشتر بازیکنان خود را در اختیار دارند. تراکتور در غیاب اسدی با تکیه بر دژاگه، شجاعی، نیازمند و تعدادی بازیکن جوان و باانگیزه با توپ پر قدم به میدان می‌گذارد و در آن سوی میدان نیز استقلال با داشتن بازیکنان شاخصی چون دیاباته، قاعدی و مطهری 3 تفنگدار خط آتش خود و در غیاب مسعود ریگی جدالی تماشایی با سرخپوشان تبریزی خواهد داشت.
خبر می‌رسد که 2 تیم در بهترین شرایط روحی و روانی قرار دارند و نوید یک بازی جذاب و تماشایی را به هواداران می‌دهند با انجام بازی امشب پرونده این رقابت‌ها در فصل جاری بسته می‌شود و تیم پیروز مستقیم در لیگ قهرمانان حاضر خواهد شد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.