ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 116703
 
قوانین دست‌وپاگیر در تولید باید اصلاح یا حذف شوند
تاریخ خبر : 1400-01-16
     
 
 
     
متن خبر :

 در بحث حمایت و رونق تولید، قوانین دست وپاگیر باید اصلاح یا به‌طور کامل حذف شوند و مسئولان به‌گونه‌ای اقدام کنند که تولیدکنندگان داخلی با خیال آسوده به سمت تولیدات داخلی روی بیاورند.
دادستان نهاوند با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان «تولید، پشتیبانی و مانع‌زدایی‌ها» از سوی مقام معظم رهبری، اظهار کرد: با توجه به اهمیت بحث تولید در پیشرفت اقتصادی کشور، رهبر معظم انقلاب اسلامی طی چند سال گذشته با انتخاب شعار سال با محوریت تولید بر حمایت از تولیدکنندگان داخلی تأکید دارند.
عباس آزادبخت افزود: باید با کمک جوانان و دولت انقلابی در قرن جدید شاهد پیشرفت چشمگیری در بحث اقتصاد و تولیدات داخلی باشیم.
وی عنوان کرد: با توجه به پیشرفت قدرت نظامی ایران، دشمنان ایران در خواب هم نمی‌بینند حرکتی علیه ایران انجام دهند؛ بنابراین باید در بحث تولید و اقتصاد نیز مانند قدرت نظامی و موشکی پیشرفت کنیم تا نیازی به کشورهای بیگانه نداشته باشیم.
وی با بیان اینکه لازمه این امر حمایت مسئولان از تولیدکنندگان داخلی است تا بحث تولید رونق بگیرد، تأکید کرد: مردم نیز باید به سمت استفاده از تولیدات داخلی روی بیاورند و جنس ایرانی را بهتر بشناسند و حمایت کنند.
آزادبخت وظیفه مسئولان در راستای تحقق شعار سال حذف قوانین دست و پاگیر برای تولیدکننده داخلی دانست و گفت: مسئولان همه باید همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند و اگر تولیدکننده برای دریافت وام اشتغالزایی به بانک‌ها مراجعه کرد کارکنان و مسئولان نهادها حمایت لازم را از تولیدگر انجام دهند.
وی ادامه داد: همه باید برای پشتیبانی از تولید و حذف موانع و مشکلات تولیدکنندگان داخلی دست به دست هم بدهیم.
دادستان شهرستان نهاوند تصریح کرد: قوانین دست‌وپاگیر باید اصلاح یا به‌طور کامل حذف شوند و مسئولان به‌گونه‌ای اقدام کنند که تولیدکنندگان داخلی با خیال راحت و آسوده به سمت تولیدات داخلی روی بیاورند.
وی با اشاره به اهمیت پشتیبانی از تولید گفت: زمانی که تولید داخلی رونق بگیرد نگاه ما برای واردات اجناس باکیفیت به بیرون از کشور نیست.
آزادبخت در پایان سخنان خود با اشاره به انتخابات پیش‌رو، اظهار داشت: از مردم می‌خواهیم با حضور پرشور خود در پای صندوق‌های رأی در انتخابات پیش‌رو، رئیس جمهور انقلابی و خدمتگزار به مردم انتخاب کنند که نقشه‌های شوم دشمنان همانند گذشته با یاری خداوند متعال خنثی شود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.