ttttt1405-05-101405-05-20bool(false) 1405-05-101405-05-20bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

کد خبر : 112916
 
افزایش ۳۰ درصدی قیمت شیرخام کارخانه‌های لبنیاتی تحت فشارند
تاریخ خبر : 1399-08-07
     
 
 
     
متن خبر :


 سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی از افزایش هزینه‌های تولید چون شیرخام، حمل‌ونقل، بسته‌بندی و چربی سخن گفت و با اشاره به اینکه قیمتگذاری دستوری شرکت‌های لبنیاتی را تحت‌فشار قرار داده است، گفت: قیمت مصوب شیرخام ۳ هزار و صد تومان است اما تا به امروز نه‌تنها این قیمت در خرید و فروش شیرخام رعایت نشده بلکه ۳۰ درصد هم افزایش یافته است و شرکت‌های لبنی شیرخام را با قیمت بیش از ۴ هزار تومان از دامداران خریداری می‌کنند.
محمدرضا بنی طبا در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه ستاد تنظیم بازار ۲۶ شهریور مصوبه‌ای را ابلاغ کرد که به فوریت سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با توجه به افزایش هزینه نهاده‌های دامی برای محصولات لبنی و شیرخام قیمت‌گذاری جدیدی کند، اظهار کرد: از آن زمان تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته است و این درحالی‌است که هزینه‌های تولید همچنان رو به افزایش است.
وی ادامه داد: قیمت مصوب شیرخام ۳ هزار و صد تومان است اما تا به امروز نه‌تنها این قیمت در خرید و فروش شیرخام رعایت نشده بلکه ۳۰ درصد هم افزایش یافته است و شرکت‌های لبنی شیرخام را با قیمت بیش از ۴ هزار تومان از دامداران خریداری می‌کنند. دامداران نیز معتقدند که قیمت تمام‌شده شیرخام برای آنها بیشتر از قیمت مصوب دولتی است.
بنی‌طبا در ادامه گفت: صنایع لبنی در 2 ماه گذشته بارها با سازمان حمایت و تنظیم بازار مکاتباتی داشتند و خواستار رسیدگی به این موضوع شدند ولی توجهی نمی‌شود و کارخانه‌های لبنی تحت فشار هستند.
وی با بیان اینکه ده محصول لبنی که ستاد تنظیم بازار برآنها قیمتگذاری کرده و ۸۰ درصد تولیدات کارخانه‌ها را شامل می‌شود، شرکت‌ها را به مرز ضرر و زیان رسانده، گفت: اگر قیمت‌ها اصلاح نشود کارخانه‌های لبنی قدرت تولید خود را از دست می‌دهند و با این شرایط دیگر امکان تولید وجود نخواهد داشت.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.