ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 116543
 
شهردار گل‌تپه:

جایگاه دوم سوخت CNG راه‌اندازی شد
تاریخ خبر : 1399-12-25
     
 
 
     
متن خبر :

 ذخایر عظیم گاز در ایران از مهم‌ترین دلایل توسعه گاز طبیعی در بخش‌های مختلف مصرف از جمله حمل‌ونقل و CNG است.
گاز طبیعی از سال 1381 به‌صورت گاز فشرده یا همان CNG به سبد سوخت حمل‌ونقل کشور وارد شده و تاکنون جایگزین بیش از 63 میلیارد لیتر بنزین شده است. پروژه ورود CNG به سبد سوخت کشور در واقع از سال 1379 کلید خورده و در سال 1381 نخستین جایگاه‌های توزیع گاز فشرده در تهران راه‌اندازی شد.
پس از آن در سال 1383 نخستین قرارداد تأمین تجهیزات و نصب و راه‌اندازی جایگاه‌های CNG با 3 شرکت داخلی منعقد شد. سپس در سال 1384 نخستین کارخانه تولید مخزن CNG راه‌اندازی شده و در سال 1385 قراردادهای توسعه‌ای به‌منظور افزایش جایگاه‌های CNG و خودروهای دوگانه‌سوز امضا شد. روند صنعت CNG تا جایی ادامه پیدا کرده است که هم‌اکنون 2 هزار و 450 جایگاه عرضه CNG، 5/4 میلیون خودروی دوگانه‌سوز، 12 شرکت تأمین‌کننده تجهیزات جایگاهی، 6 شرکت تأمین‌کننده تجهیزات خودرویی، 6 شرکت تولید مخازن CNG، 293 شرکت بهره‌بردار جایگاه و 63 شرکت تعمیر و نگهداشت جایگاه در کشور موجود است.
به‌تازگی پس از یک سال تعطیلی دومین CNG شهر گل‌تپه دوباره آغاز به‌کار کرد.
شهردار گل‌تپه گفت: جایگاه CNG شهرداری گل‌تپه که به‌دلیل مشکلات و مسائلی که بیش از یک سال تعطیل شده بود و به‌دلیل استفاده نکردن از تأسیسات جایگاه، دستگاه‌های مربوطه پیگیر جمع‌آوری و تعطیلی دائمی جایگاه بودند.
جواد دوستی اهمیت راه‌اندازی ایستگاه CNG شهرداری را ضروری دانست و افزود: با توجه به اینکه جایگاه مذکور یکی از سرمایه‌های شهرداری است و به‌دلیل توریستی بودن منطقه، فعال بودن جایگاه مذکور یکی از نیازهای بخش گل‌تپه است.
وی دلیل تعطیلی ایستگاه CNG را نبود بهره‌بردار در یک سال گذشته دانست و تصریح کرد: با پیگیری و رایزنی شهرداری و شورای اسلامی شهر گل‌تپه و با استخدام بهره‌بردار صلاحیت‌دار و گرفتن استاندارد جایگاه از اداره کل استاندارد و مجوز شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی استان علاوه‌بر اشتغالزایی 3 نفر از همشهریان جایگاه دوباره بازگشایی و راه‌اندازی شد.
دوستی تصریح کرد: بیش از ده سال گذشته یک ایستگاه CNG و ایستگاه خدماتی و رفاهی در ورودی شهر گل‌تپه به سمت غار علیصدر و همچنین مسیر همدان-بیجار راه‌اندازی شده بود ولی به‌دلیل حجم بالای تردد خودروها از مسیر‌های منتهی به شهر گل‌تپه و قرار گرفتن این شهر در مسیر دهکده توریستی علیصدر ایستگاه CNG شماره یک جوابگوی حجم خودروهایی که از این مسیر‌ها تردد داشتند، نبود.
وی افزود: به‌دلیل نیاز منطقه به افزایش یک ایستگاه CNG دیگر، شهرداری گل‌تپه به ایجاد دومین ایستگاه CNG اقدام کرد که یک سال گذشته به دلایلی تعطیل شده بود و این روزها با رایزنی مدیران بخش بار دیگر راه‌اندازی شد.
شهردار ادامه داد: امید است که با افزایش امکانات رونق توریست در منطقه افزایش پیدا کند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.