ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 128327
 
جاده غارعلیصدر همدان همچنان قربانی می‌گیرد
تاریخ خبر : 1401-09-06
     
 
 
     
متن خبر :


 جانشین رئیس پلیس راه استان همدان اعلام کرد  جاده غارعلیصدر با وجود آغاز اقدامات عمرانی برای ایمن سازی مسیر آن، همچنان قربانی می گیرد.

ارسلان سرمدی در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: جاده غارعلیصدر همدان از منظر فنی یک مسیر فرعی محسوب می شود اما هم اینک از آن به مثابه یک جاده بزرگراهی استفاده می‌شود.

وی افزود: فراوانی تعداد مسیرهای روستائی متصل به جاده غارعلیصدر، وجود اراضی کشاورزی و بالا بودن تردد بین اراضی و ورود به سطح جاده، وجود سردخانه و افزایش تردد کامیون و تریلرها نیز بر بار ترافیکی و میزان سوانح این جاده افزوده است.

جانشین رئیس پلیس راه استان همدان تأکید کرد: هر چند اقداماتی نظیر خط کشی دوبل، نصب سولار در وسط پیچ ها، ایجاد شیار لرزاننده برای هوشیار کردن رانندگان و دیگر اقدامات فنی برای ایمن سازی جاده غارعلیصدر صورت گرفته است اما این اقدامات همانند مُسکن بوده و تنها راه کاهش میزان بار ترافیکی و سوانح فوتی چهار بانده شدن آن است.

سرمدی گفت: ابتدای سالجاری تاکنون ۱۳ نفر بر اثر بروز تصادف در جاده علیصدر جان باختند صبح امروز نیز یک‌دستگاه سواری ۲۰۶ در نزدیکی پل هارون آباد به علت سرعت غیر مطمئنه واژگون شد که یکی از سرنشینان پس از انتقال به بیمارستان جان باخت.

وی افزود: طبق گزارش کارشناس سوانح پلیس‌راه بی توجهی به جلو در کنار تردد با سرعت غیر مطمئنه عامل بروز این تصادف بوده است و خودرو سواری پس از واژگونی و چند بار غلت خوردن، در برخورد با تلی از خاک متوقف می‌شود.

جانشین رئیس پلیس راه استان همدان اظهار کرد: ۳۲ کیلومتر نخست جاده غارعلیصدر حدفاصل بلوار نجفی تا حسن قشلاق بیشترین میزان سوانح رانندگی را به خود اختصاص داده است.

سرمدی تأکید کرد: کامیون ها و خودروهایی که قصد عزیمت به زنجان و شهرستان بیجار واقع در کردستان را دارند از جاده علیصدر تردد می کنند بنابراین با توجه به بالا بودن حجم ترافیک این مسیر، چهار بانده کردن آن ضروری است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.