ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 134779
 
معاون سیاسی استاندار همدان:

با انتخابات نمی‌توان به سادگی برخورد کرد
تاریخ خبر : 1402-07-22
     
 
 
     
متن خبر :


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان گفت: انتخابات آبروی نظام و کشور و دولت است و تعارف نداریم، با انتخابات نمی‌توان به سادگی برخورد کرد.

حسن رضانیا شامگاه چهارشنبه، ۱۹ مهر در نشست مشترک تبیینی و توجیهی فرمانداران، بخشداران هیأت‌های اجرایی و نظارت شهرستان‌های بهار، کبودراهنگ، رزن و درگزین که به میزبانی شهرستان رزن برگزار شد،اظهار کرد: رعایت قانون مداری و سلامت در انتخابات ایجاد و تضمین کننده مشارکت حداکثری مردم در این اتفاق سرنوشت ساز خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه استارت روند انتخابات زده شده و تاکنون خوب عمل کرده‌ایم و این امر بشارت می‌دهد که انتخابات پرشور و گرمی خواهیم داشت، افزود: برای اینکه در فرآیند انتخابات ورود پیدا کنیم از نگاه ولی امر به انتخابات بنگریم چرا که مقام معظم رهبری در این امر مهم چهار اصل امنیت، رقابت، سلامت و مشارکت را مشخص کرده‌اند و به طور قطع رعایت این چهار اصل مانع انحراف ما در مسیر انتخابات خواهد بود.

رضانیا گفت: اگر قرار است چهار راهبرد مهم مقام معظم رهبری در رابطه با انتخابات را محقق کنیم و با نگاه ولی امر حرکت کنیم و استراتژی اصلی ما همین چهار راهبرد باشد، باید این چهار راهبرد را برای خود تعریف و برای خود شرح وظیفه داشته باشیم و خود را ملزم به برخی ملاحظات کنیم چرا که این مسئولیت مسئولیت خطیری است.

وی ادامه داد: برای اینکه برمبنای چهار اصل مهم مورد تأکید مقام معظم رهبری در بحث انتخابات حرکت کنیم در این مسیر رعایت قانونمداری و سلامت انتخابات ضرورت دارد.

رضانیا همچنین با تأکید بر رعایت مر قانون، سلامت انتخابات و هماهنگی و هم افزایی و همراهی هیأت اجرایی با هیأت نظارت در انتخابات خاطرنشان کرد: قانونمداری در انتخابات موجب افزایش اعتماد عمومی مردم خواهد بود و اگر می‌خواهید اعتماد عمومی جامعه بالا برود به قانون عمل کنید و با علم و دانایی به قانون انتخابات اشراف داشته باشید.

وی بیان کرد: اشراف کامل مسئولان هیأت اجرایی بر قانون مداری در انتخابات موجب تولید اعتماد بوده و این اعتماد افزایی نیز موجب تولید مشارکت حداکثری در انتخابات خواهد بود و این مولفه‌ها با یکدیگر ارتباط تنگاتنگ دارند.

رضانیا همچنین بی‌طرفی، سالم حرکت کردن، پاک دستی، اجتناب از موضع گیری‌ها و رفتارهایی که موجب برداشت جانبداری باشد را از دیگر مؤلفه های ضروری اعضای هیأت اجرایی و معتمدان در مسیر انتخابات دانست و خطاب به اعضای جلسه یادآور شد: از حاشیه ها فاصله گرفته و دوری کنید به اولویت ها که همان تقویم انتخابات است تمرکز داشته باشید.

وی خاطرنشان کرد: مرحله پیش ثبت نام در سطح استان همدان بسیار عالی بود و به نسبت دوره قبل از پیش ثبت نام دو برابری برخودار بودیم و حضور بانوان و جوانان نیز در این پیش ثبت نام به نسبت قبل چشمگیر بود.

وی گفت: در انتخابات این دوره نیز چون گذشته از هر طیف و نگرشی ثبت نام داشته‌اند و از همه اقشار و طیف و نگرش‌ها در پای صندوق‌های رأی حضوری پررنگ خواهند داشت و همه خواهند آمد و نباید نگران حضور حداکثری بود و به طور قطع بار دیگر یأس و ناامیدی را این حضور پررنگ مردم به دشمنان در روز انتخابات خواهد چشاند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.