|
همدان پیام- اویس پورصالحی: به همت دهیار جشن بزرگ غدیر در روستای مهدیآباد برگزار شد.
در این مراسم معنوی که همراه با برنامههای مختلف فرهنگی و هنری بود از قهرمانان ورزشی روستا تجلیل به عمل آمد.
در این مراسم امام جمعه شهر مریانج در سخنانی بیان کرد: عید غدیر بزرگترین عید خدا است. غدیرعید ولایت و خلافت است. عید جانشینی امیرالمومنین(ع) پس از پیغمبر و بزرگترین عید ما مسلمانان خصوصاً شیعیان است. حجت الاسلام مظاهری گفت: عید غدیر باید بزرگ مانند همین برنامه بزرگ شما اهالی روستای مهدیآباد برگزار شود.
وی با اشاره به اینکه غدیر یک روز نبود بلکه ۳روز بود تا همه جمع شوند که پس از آن پیغمبر زیر تیغ گرمای خورشید ۱۲۰هزار نفر را نگه داشت و آغازکرد به قرائت خطبه طولانی و فرمودند: هرکس من مولای اویم هرکس من ولی اویم بعد از من علی مولا و ولی اوست. علی(ع) بعد از پیامبر(ص) تنها امام و تنها رهبر مسلمان است.
وی تأکید کرد: مبادا در این خصوص آدرس غلط به ما بدهند و ما را از در خانه اهل بیت دور کنند. برخی صحبتها بعد از رحلت شهادتگونه پیغمبر این بود که مردم را از در خانه علی دور کنند و بینشان فاصله بندازند. مظاهری با اشاره به اینکه هیچکس به مقام علی(ع) نمیرسد گفت: مقام علی(ع) آنقدر بالاست که خدا فرموده است: "ای پیامبر اگر رهبری علی رو بیان نکنی مثل این است که رسالتت را انجام ندادی"
در ادامه عدنان مرادیان، دهیار این روستا هدف از برگزاری این مراسم را شور و نشاط معنوی به همراه معرفی واقعه بزرگ غدیر دانست.
|