ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 118224
 
شنیده 4063
تاریخ خبر : 1400-03-29
     
   
     
متن خبر :

۱- شورای نگهبان ویدئوی جلسه بررسی صلاحیت مرحوم آیت‌ا... هاشمی‌رفسنجانی را منتشر می‌کند. گویا این اقدام برای رفع ابهام ایجاد شده پس از اظهارات وزیر اسبق اطلاعات از نقش خود در این ردصلاحیت انجام می‌شود. گفتنی است شورای نگهبان این نقش را رد کرده است.

۲- همدان باز هم کلانشهر محسوب نشد. گویا وام ودیعه مسکن مستاجران کلانشهرها به همدانی‌ها اختصاص نیافته است. گفتنی است با این اوصاف به جای ۴۰ میلیون تومان سهمیه کلانشهرها، ۲۵ میلیون تومان تسهیلات ودیعه مسکن در همدان پرداخت می‌شود.

۳- واکسیناسیون عوامل اجرایی انتخابات به پس از برگزاری انتخابات موکول شده است. گویا برای برخی از عوامل پیامک دعوت به واکسیناسیون پس از انتخابات ارسال شده است. گفتنی است این اقدام با واکنش طنز افرادی مواجه شده است.

۴- استفاده از سربرگ محل کار برای اعلام انصراف یک داوطلب ریاست‌جمهوری با واکنش مردم مواجه شده است. گویا این اقدام به باقی بودن در کار فعلی و معامله نکردن بر سر پست برای انصراف تحلیل شده است. گفتنی است متن انصراف‌ها از سوی مردم با دقت دنبال و به آنها واکنش نشان داده می‌شد.

۵- پیامک شخصی و تماس تلفنی، آخرین تلاش داوطلبان و ستادهای آنها برای تبلیغ در روز ممنوعه تبلیغات بوده است. گویا سکوت قانون در این زمینه دلیل استفاده اکثر داوطلبان از این شیوه تبلیغی بوده است. گفتنی است در قانون، تبلیغات ۲۴ ساعت پیش از آغاز رأی‌گیری ممنوع شده است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.