ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 27 شهريور 1405

کد خبر : 141310
 
اورژانس کبودراهنگ بزودی تکمیل می‌شود
تاریخ خبر : 1403-10-16
     
 
 
     
متن خبر :


 کبودراهنگ ـ اکرم حمیدی ـ خبرنگار همدان‌پیام: اورژانس بیمارستان امام‌رضا (ع) شهرستان کبودراهنگ بزودی تکمیل می‌شود و مردم می‌توانند از خدمات آن بهره‌مند شوند.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب اظهار داشت: کمبودهایی در برخی تجهیزات و نیروی کادر در بیمارستان امام‌رضا(ع) و شبکه بهداشت و درمان شهرستان است که با رایزنی‌های انجام شده، بزودی برخی از آنها رفع خواهد شد. فتح‌ا... توسلی به ساخت ساختمان اورژانس کبودراهنگ هم اشاره کرد و افزود: برای تکمیل ساختمان اورژانس نیازمند اعتبار است که بخشی از وزارت بهداشت گرفته شده و بزودی جذب خواهد شد تا سریع تکمیل شود.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان همدان نیز پس از بازدید از بیمارستان امام رضا (ع) کبودراهنگ و ساختمان در حال ساخت اورژانس شهرستان کبودراهنگ گفت: مشکلات و کمبود امکانات در حوزه بهداشت و درمان را از نزدیک بازدید کردیم و با پیگیری‌های لازم برای رفع این مشکلات تلاش خواهیم کرد.

بهروز کارخانه‌ای در خصوص کارانه پرستاران و پزشکان هم گفت: مقداری پرداخت شده و تا 2هفته آینده مجدد قسمتی پرداخت خواهد شد تا رضایتمندی کادر پرستاری و پزشکان را داشته باشیم. وی به پیگیری مشکل زیست‌محیطی نیروگاه شهید مفتح به ساکنان منطقه هم اشاره کرد و گفت: با انجام آزمایش بررسی و بیماری‌سنجی و با ارزیابی کامل بتوانیم یک محیط سالم برای این منطقه رقم بزنیم.

کارخانه‌ای خاطرنشان کرد: همچنین تلاش می‌کنیم کمبودها و نواقص را در حوزه بهداشت و درمان در نخستین فرصت رفع کنیم.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.