ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 103117
 
نکاتی در مورد آلودگی هوا
تاریخ خبر : 1398-10-01
     
 
 
     
متن خبر :


 کودکان، افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی‌وعروقی و افرادی که مشکلات آلرژی دارند بهتر است زمان آلودگی هوا از خانه خارج نشوند، زیرا با مشکلاتی که دارند ممکن است بیماری آنها تشدید شود.
مثلا زمانی که فرد مبتلا به بیماری قلبی‌وعروقی به خارج از خانه می‌رود نیاز بیشتری به اکسیژن پیدا می‌کند حتی با یک فعالیت سبک به سیستم قلبی و‌عروقی او فشار وارد می‌شود. اگر در کلانشهرها به‌ویژه نقاطی که در معرض آلودگی شدید هستند، زندگی می‌کنید بهتر است ورزش و فعالیت‌های سنگین بدنی کمتری داشته باشید و سعی کنید چشم‌ها، دهان، بینی و مخاطی که در معرض آلودگی هوا هستند را بیشتر بشویید. افرادی که مشکلات خونی، سیستم ایمنی و قلبی‌وعروقی دارند بهتر است از ماسک فیلتردار استفاده کنند و کمتر در معرض آلودگی قرار بگیرند.
معمولا از مصرف غذاهایی که خود به‌تنهایی موجب خلل‌هایی در بدن می‌شوند در این مواقع خودداری کنید، غذاهایی مانند فست‌فودها و ساندویچ‌ها، چیپس و پفک از دسته مواد غذایی هستند که به‌راحتی می‌توانند فشار زیادی به سیستم ایمنی بدن وارد کنند. این روزها ما احتیاج داریم تا با مواد غذایی دارای آنتی‌اکسیدان‌ بدنمان را تقویت کنیم.
از جمله کارهای دیگری که باید انجام دهیم این است که باید هنگام ورود به خانه لباس‌ها را تعویض کنیم و از خریدن مواد غذایی و نوشیدنی‌هایی که خارج از خانه بدون بسته‌بندی به‌فروش می‌رسند، خودداری کنیم.
مواد غذایی که می‌توانند در این شرایط به ما کمک کنند غذاهایی هستند که سرشار از روی، فسفر و کلسیم باشند، زیرا این مواد غذایی حاوی فلزاتی هستند که می‌توانند سم‌زدایی کرده و از ورود مواد سربی به داخل بدن در روزهای آلوده جلوگیری کنند. البته این نوع موادمعدنی در شیر و لبنیات و آجیل‌ها بیشتر یافت می‌شوند. ویتامین‌های E و C می‌توانند به سیستم ایمنی بدن کمک کنند، این ویتامین‌ها در میوه‌هایی مانند گوجه‌فرنگی، کیوی، پرتقال، لیمو شیرین وجود دارند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.