ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 103555
 
شنیده3656
تاریخ خبر : 1398-10-10
     
   
     
متن خبر :

1- تخریب داوطلبان شاخص مجلس در فضای مجازی استان افزایش یافته است. گویا افرادی با این تخریب‌ها به دنبال نبود داوطلب مورد اعتماد و کاهش مشارکت مردم در انتخابات هستند. گفتنی است برخی از فعالان این تخریب از افراد باتجربه در این زمینه هستند.
2- استانداران جابه‌جا می شوند. گویا تصمیم دولت برای استفاده از استاندار خوزستان در هلال‌احمر دلیل این جابه‌جایی است. گفتنی است از استاندار کرمانشاه به‌عنوان استاندار خوزستان نامبرده می‌شود که در این صورت احتمال افزوده‌شدن یک استاندار همدانی دیگر به جمع استانداران می‌رود.
3- تبریز 2018 همچنان فعال است. گویا با تعطیلی همدان 2018 تبریزی‌ها همچنان برنامه‌های تبریز 2018 را ادامه می‌دهند. گفتنی است هم‌اکنون مسابقه جشنواره تبریز باهدف معرفی بیشتر تبریز با کمک بانک آینده در حال برگزاری است.
4- هزینه ورزش افزایش می‌یابد. گویا دولت لغو معافیت مالیاتی اماکن ورزشی را پیشنهاد داده است. گفتنی است در صورت موافقت مجلس احتمال کاهش فعالیت‌های ورزشی از نتایج این تصمیم نادرست خواهدبود.
5- تدوین تقویم آموزشی به استان‌ها واگذار می‌شود. گویا این تقویم با توجه به اقلیم هر استان تدوین خواهدشد. گفتنی است با اجرای این تقویم تعطیلاتی مانند آلودگی‌هوا، گرمای زیاد، برف و باران و... مدیریت خواهد‌شد .

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.