ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : شنبه ، 17 مرداد 1405

کد خبر : 120336
 
تأکید بر تکمیل 2 کتابخانه روستایی بهادربیگ و پرلوک تا هفته کتاب
تاریخ خبر : 1400-08-09
     
 
 
     
متن خبر :

 صالح‌آباد- خبرنگار همدان‌پیام: پس از 2 سال اپیدمی کرونا، انجمن کتابخانه‌های عمومی بخش صالح‌آباد در بخشداری تشکیل‌جلسه داد.
مسعود خانلر، بخشدار صالح‌آباد با تبریک ایام هفته وحدت و روز تربیت‌بدنی، بر لزوم گسترش فرهنگ کتابخوانی در روستاهای بخش تأکید کرد و خواستار تکمیل 2 کتابخانه روستایی بهادربیگ و پرلوک شد.
مسئول کتابخانه‌های عمومی شهرستان بهار نیز در این نشست با بیان تأثیرگذاری جلسات انجمن کتابخانه‌ها در شهرستان و بخش، شاخص‌های آماری کتابخانه‌های عمومی بخش را 3 باب کتابخانه نهادی عنوان کرد که یک باب شهری و 2 باب روستایی است که با سرانه 92/3  درصدی به ازای هر 100نفر و فضای هزار و 13 متر مساحت، 704 عضو به نسبت آمار شهرستان از سرانه، فضا و عضو بیشتری برخوردار است.
معصومه فزونی افزود: در خصوص برگزاری هرچه با شکوه‌تر و جلب حداکثری مشارکت مردم در جشنواره کتابخوانی رضوی نهادهای اداری و دهیاری‌ها همکاری لازم را با کتابخانه‌های عمومی شهرستان به عمل آورند.
وی از تعمیر و مرمت کتابخانه عمومی فجر از آبان‌ماه خبر داد و گفت: امیدواریم بتوانیم برای هفته کتاب به بهره‌برداری برسد و در این خصوص کمک خیرین را برای اصلاح نور و سقف کتابخانه خواستار شد.
فزونی همچنین از راه‌اندازی ایجاد و میز مرجع مجازی شهرستان به نمایندگی کتابخانه عمومی فجر و انتقال پایگاه اطلاعاتی نورمدبه این کتابخانه خبر داد و افزود: از ابتدای سال تاکنون در حوزه فرهنگی 200 برنامه در 3 کتابخانه بخش به‌صورت حضوری و مجازی برگزار کرده‌ایم که هدف از این امر کمک به اصلاح و بهبود زندگی مردم است.
وی همچنین از برگزاری 40 برنامه در هفته کتاب خبر داد که طرح اهدای کتاب به کتابخانه‌های عمومی، ‌نشست کتابخوانی اعضای بخش، بازدیدهای مختلف از جمله این برنامه‌هاست.
در ادامه رئیس شورای اسلامی شهر صالح‌آباد با بیان اینکه در بخش کتابخوانی و کمک به فرهنگ آگاهی و دانایی مردم که موجب سعادتمندی مردم می‌شود، کمک حال خواهیم بود، گفت: استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی شهر و شورا در راستای پیشبرد اهداف بسیار مؤثر است.
جلال بهزادمقدم افزود: شورا تسهیل‌کننده امورات مختلف شهر است و این در حالی است که برخی ادارات شورا را مخل کار خویش می‌دانند و ما در جهت اعتلای فرهنگ غنی شهر، بخش و شهرستان از هیچ تلاشی فروگذاری نمی‌کنیم.
پاکیزه یکی از خیرین و اعضای انجمن کتابخانه‌ نیز با بیان نام‌گذاری معابر در روستاها با عناوین کتاب گفت: با این اقدام ضمن تشویق مردم به کتابخوانی محیط نیز ساخته می‌شود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.