ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 125007
 
شنیده4363
تاریخ خبر : 1401-04-29
     
   
     
متن خبر :

۱- استراحت حسن روحانی پس از پایان دوران ریاست جمهوری خاتمه یافته است. گویا وی در عید غدیر با جمعی از وزرا، معاونان، مسئولان، استانداران دولت‌های یازدهم و دوازدهم و برخی از فعالان سیاسی دیدار داشته و درباره برخی مسائل روز اعلام موضع کرده است. گفتنی است چندی پیش هم رئیس‌جمهور سابق با رئیس جمهور دولت اصلاحات و سید حسن خمینی جلسه‌ مشترکی برگزار کرده بودند که حکایت از فعال شدن این جناح سیاسی کشور دارد.

۲- کاهش ساعات کاری نانوایی‌های دولتی، مردم را به سمت نان‌های با نرخ آزاد سوق می‌دهد. گویا کاهش ساعت کاری تخلف است و نانوایی‌ها مجاز به این کار نیستند.گفتنی است در پی اصلاح نرخ آرد ، نانوایی‌های دولتی که آرد یارانه‌ای دریافت می‌کنند اقدام به کاهش ساعات کاری خود کرده‌اند.

۳- کاهش مخاطب تلویزیون به برنامه‌های پرمخاطب سابق رسیده است. گویا تهیه کننده یک برنامه پرمخاطب سابق اذعان کرده مخاطب تلویزیون ریزش پیدا کرده و از تعداد آراء دوره‌های قبل و این دوره  برنامه، کم شدن مخاطب مشخص است. گفتنی است بر اساس نظرسنجی صداوسیما، «عصر جدید ۳» در خرداد ماه ۱۴۰۱ با جلب ۴۴.۴ درصد مخاطب، پربیننده‌ترین برنامه و «خندوانه» با ۳۹.۲ درصد بیننده، دومین برنامه پرمخاطب تلویزیون است که نشان می‌دهد  هیچ برنامه تلویزیونی به مرز ۵۰ درصد مخاطب هم نرسیده است.

۴- کمبود پول نقد در عابربانک‌ها موجب تشکیل صف شده است. گویا دست‌فروشان و مغازه‌داران به دلیل فرار از پرداخت مالیات، فقط وجه نقد دریافت می‌کنند و در نتیجه تقاضای پول نقد افزایش یافته و بسیاری از عابربانک‌ها، اسکناس کافی برای پاسخ دادن به این افزایش تقاضا را ندارند و کمبود پول نقد بوجود آمده است. گفتنی است قرار است برنامه‌هایی از سوی بانک مرکزی  اجرا شود تا پول‌ نقد افراد ردگیری شده و مشخص شود که از چه طریقی بدست آمده است. اگر این درآمد از مسیری باشد که مالیات آن پرداخت شود که مشکلی نیست اما اگر اینطور نباشد، به عنوان پولشویی ثبت می‌شود.

۵- قاچاق لپ تاپ استوک اروپایی به کشور افزایش یافته است. گویا لپ تاپ‌های دست دوم از اروپا به طور قاچاق و از امارات وارد کشور می‌شود. گفتنی است این لپ تاپ‌ها بیشتر از طریق پست، فضای مجازی، کانال‌های تلگرامی و اینستاگرامی به مردم فروخته می‌شود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.