ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 30 شهريور 1405

کد خبر : 107753
 
بیمارستان غرضی ملایر پیروز در سنگر مقابله با کرونا
تاریخ خبر : 1399-02-04
     
 
 
     
متن خبر :

 بدون شک در جبهه مبارزه‌ با کرونا، کادر درمان هر لحظه خالق صحنه‌هایی از ایثار فداکاری در عرصه خدمت‌ هستند، فرشتگان نجاتی که بیمارستان دکتر غرضی ملایر را در صدر مقابله با این ویروس قرار داده‌اند، از ابتدای اسفند که پای این ویروس تازه به دوران رسیده به کشور باز شد، مدافعان سلامت ملایر در خط مقدم مبارزه با کرونا، دوشادوش مردم در این روزهای سخت با نجات جان بیماران هر روز جلوه‌هایی از ایثار، فداکاری، جان‌فشانی و ازخودگذشتگی را خلق می‌کنند، بدون آنکه خم به ابرو بیاورند و یا از دوری خانواده گلایه کنند. در این عرصه با مجاهدت ۲۵۰ نفر از کادر درمان بیمارستان دکتر غرضی شبانه‌روز در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا قرار گرفتند تا هم‌صف کادر درمان کشور شده و با نجات جان هموطنان خود رویش مهربانی و ایثار را بار دیگر در سنگر سلامت ماندگار کنند.
به گفته رئیس بیمارستان دکتر غرضی ملایر از ابتدای اسفند سال گذشته همزمان با اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، غربالگری و تب‌سنجی بیماران در این بیمارستان آغاز شد.
به گزارش ایرنا، محمدرضا توکلی افزود: غربالگری و تب‌سنجی ۲۰ هزار نفر در بیمارستان غرضی در این ۲ ماه بیش از ۱۴۰ بیمار مشکوک در بخش سلامت بستری شدند که ۱۲۰ نفر از این بیماران بهبود یافته و مرخص شدند؛ در حال‌حاضر 3  بیمار مبتلا به کرونا در بخش سلامت این بیمارستان بستری هستند که حال هر 3 بیمار خوب است و بیمار بدحال در بخش کرونا نداریم.
وی درباره تأمین وسایل حفاظت فردی برای کادر درمان بیمارستان نیز اظهار کرد: با توجه به تجربه خوب بیمارستان در مقابله با بیماری آنفلوآنزا و دپویی که از پیش داشتیم، در تأمین وسایل حفاظت فردی کادر درمان در مدت ۱۰ روز نخست مقابله با کرونا مشکلی نداشتیم.
توکلی ادامه داد: به‌منظور مقابله با کرونا یک بخش ۳۰ تختخوابی با عنوان بخش سلامت به این امر اختصاص دادیم که 4 تخت ICU و ۲ تخت ایزوله تنفسی در بخش اورژانس اختصاص داده شد.
وی با اشاره به فعالیت مستمر بخش CCU، خدمات اورژانس همچون خدمات قلب، جراحی و بخش اطفال بیان کرد: در بخش سرپایی بیمارستان نیز پزشک به‌صورت شبانه‌روزی در درمانگاه مستقر و داروخانه از ۸ صبح تا ۲۰ شب هر روز به بیماران خدمات ارائه می‌داد.
توکلی تأکید کرد: نیمی از بار درمان بیماران مبتلا به کرونا روی دوش بیمارستان غرضی و نیمی دیگر بر عهده بیمارستان امام حسین(ع) بود که با موفقیت از عهده این مسئولیت سنگین برآمدیم.
وی با بیان اینکه تمام تلاش خود را انجام دادیم تا در این مدت کادر درمان مصونیت لازم را از بیماری کرونا داشته باشند، افزود: با وجود این ۲ نفر از کادر درمان ما به کرونا مبتلا شدند که با تجویز دارویی و قرنطینه خانگی حال آنها هم‌اکنون خوب است و تست‌های بعدی آنها منفی شده و به‌کار برگشته‌اند.
توکلی یادآور شد: حدود ۲۵۰ نفر از پرسنل کادر درمان در بخش‌های مختلف اورژانس، رادیولوژی، آزمایشگاه، سی.سی.یو و آی.سی.یو به‌صورت مستقیم در بخش درمان فعالیت می‌کنند و ۱۵۰ نیرو نیز به‌صورت غیرمستقیم در تدارکات و پشتیبانی مرتبط با بیماران مبتلا به کرونا در این بیمارستان در حال فعالیت هستند.
وی تأکید کرد: با توجه به اینکه شیب انتقال کرونا نزولی است و روند انتقال آن در این شهرستان کُند شده، اما این شرایط بدین معنی نیست که ویروس از بین رفته و انتقال آن تا ریشه‌کنی و یا کشف واکسن همچنان وجود دارد. توکلی با بیان اینکه پس از یک دوره کم و خاموش ویروس در فصل گرم سال، ممکن است ویروس کرونا دوباره در فصل سرد سال با یک بیماری همچون آنفلوآنزا فعال شود، در عین‌حال رعایت نکات بهداشتی، شست‌وشوی دست، فاصله‌گذاری اجتماعی را از مهم‌ترین نکات در مقابله با کرونا عنوان کرد.
وی اظهار کرد: باوجود تمام تلاش‌های مسئولان، مراقبت‌های مردم، بسیج و سپاه، نیروی انتظامی، خیران، اصناف و دیگر ارگان‌ها و همچنین کنترل و نظارت‌های ورودی‌های شهر، حجم شیوع و همه‌گیری ویروس کرونا در این شهرستان کم بود و گسترش زیادی نداشت.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.