ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 137842
 
پرداخت تسهیلات ۱۰هزار میلیاردی به طرح‌های کشاورزی اولویت‌دار
تاریخ خبر : 1403-02-23
     
 
 
     
متن خبر :


همدان پیام- رحمت‌ا... طاقتی‌احسن: معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: حدود 10 هزار میلیارد ریال تسهیلات از محل منابع مختلف با همکاری و مشارکت بانک‌ها به متقاضیان واجد شرایط در بخش کشاورزی پرداخت شد.

احمد قدیمی در حاشیه بازدید و جلسه تخصصی با همکاران و مدیران جهاد کشاورزی شهرستان رزن در ادامه سفرهای شهرستانی، اظهار کرد: در راستای تأمین امنیت غذایی و دست‌یابی به رقم بیش از 5 میلیون تن محصول در پایان سال زراعی جاری و به‌منظور تحقق شعار سال و نیل به جهش تولید و خودکفایی با مشارکت مردم اقدامات اساسی و برنامه‌محور در دستور جهاد کشاورزی قرار دارد.

قدیمی بیان کرد: اجرای الگوی کشت همچنین استفاده بهینه از منابع خدادادی و افزایش عملکرد در واحد سطح و ارتقای بهره‌وری زمینه‌ساز تحقق این هدف است.

وی عنوان کرد: امسال در کنار جلب مشارکت سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی از طریق همایش و سایر روش‌ها، اعطای تسهیلات بانکی ابلاغی متناسب با ظرفیت‌ها از جمله محور اجرای الگوی گشت، توسعه گلخانه‌ها، عملیاتی کردن طرح مولدسازی روستاها، توسعه صنایع تبدیلی کشاورزی و ارتقای ظرفیت کمی‌وکیفی واحدهای دام و طیور با جدیت دنبال می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان بیان کرد: سال گذشته با وجود محدودیت‌های منابع تسهیلات بانکی تمام پرونده‌های واجد شرایط که دارای اهلیت فنی و اجتماعی بودند متناسب با سهمیه ابلاغی به بانک‌های عامل معرفی شدند.

 

وی افزود: بر این اساس حدود 10 هزار میلیارد ریال تسهیلات از محل منابع مختلف با همکاری و مشارکت بانک‌ها به متقاضیان واجد شرایط و دارای اهلیت اجتماعی، فنی و اولویت‌دار استان پرداخت شد.

قدیمی مطرح کرد: تعدادی از این پرونده‌ها تسهیلات دریافت کردند و بقیه در دست اقدام است به‌طوری که به محض ابلاغ سهمیه جدید در مسیر پرداخت تسهیلات قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از محل‌های تسهیلاتی را خط اعتباری مکانیزاسیون است گفت: سال گذشته بیش از 267میلیارد ریال تسهیلات به بخش مکانیزاسیون شهرستان رزن پرداخت شده به نحوی که رتبه سوم جذب تسهیلات در استان را از آن خود کرده است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.