ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 140365
 
شنیده5000
تاریخ خبر : 1403-08-15
     
   
     
متن خبر :

۱- برخی مدیران به دنبال یاریگری رسانه‌ای هستند. گویا این مدیران با شناسایی فعالان رسانه‌ای مؤثر با پیشنهادهایی قصد حامی‌سازی از آنها را دارند. گفتنی است به رغم این تحرکات آنچه در ارزیابی مدیران اهمیت دارد، رضایت مردم است.

۲- برخی فرمانداران استان وفاق را اجرایی کرده‌اند. گویا این وفاق با برخی اصلاح‌طلبان مشهور شهرستان‌ها برای ماندگاری در فرمانداری است. گفتنی است در این وفاق اصلاح‌طلبان مذکور وظیفه دارند فرماندار مورد وفاق را معتدل و با عملکرد عقلانی معرفی کنند.

۳- تغییر معاونان فرمانداران قبل از تغییر فرمانداران با تعجب همراه شده است. گویا مردم منتظر تعیین تکلیف فرمانداران هستند و تغییر معاونان با انتظار مردم همخوان نیست. گفتنی است این تغییرات به طور معمول با مطالبه نمایندگان انجام می‌شود.

۴- نخستین بانوی مدیر دولت چهاردهم در استان بزودی منصوب می‌شود. گویا اقدامات اداری این انتصاب در حال نهایی شدن است. گفتنی است افزایش مشارکت بانوان در مدیریت از وعده‌های رئیس جمهور است.

۵- ساخت سالن بزرگ برای تئاتر و فیلم به شهرداری پیشنهاد شده است. گویا این سالن بزرگ چند منظوره و براساس استانداردهای روز خواهد بود. گفتنی است وعده ساخت سالنی بزرگ در همدان برای برگزاری مراسم و برنامه‌های فرهنگی با عناوینی چون سالن چند هزار نفری، سالن اجلاس و استادیوم علمی از دولت هشتم به بعد در تمام دولت‌ها تکرار شده است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.