ttttt1405-05-101405-05-20bool(false) 1405-05-101405-05-20bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

کد خبر : 128868
 
وزیر کار:

گذاشتیم به انتخاب مردم؛ کالابرگ را انتخاب کنند یا یارانه‌ها
تاریخ خبر : 1401-09-24
     
 
 
     
متن خبر :



 وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی از در حال اجرای آزمایشی بودن کالابرگ الکترونیکی خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، صولت مرتضوی در حاشیه جلسه هیأت دولت اظهار داشت: ما کالابرگ الکترونیکی را آزمایشی در حال اجرا داریم. گفته ایم موضوع اختیاری است و هم کالابرگ وجود دارد و هم به صورت نقدی یارانه وجود دارد.

وی افزود: قبل از زمان مقرر واریز یارانه نقدی، شبکه ملی پشتیبان ایجاد می‌کنیم که امکان خرید برای همه یارانه بگیران در این شبکه وجود دارد و می توانند۱۱ قلم کالا را خرید کنند که اگر از این کالا برگ استفاده نکردند، بعد از واریز یارانه نقدی، از این یارانه استفاده کنند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: این اختیار مردم است که کدام راه را انتخاب کنند. این گام اول است تا اینکه به یک تصمیم قطعی در حوزه اجرا برسیم.

وی ادامه داد: یارانه نقدی فعلا اصل است و کالابرگ الکترونیکی هم وجود دارد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.