ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 109231
 
شنیده3775
تاریخ خبر : 1399-03-22
     
   
     
متن خبر :

1- عرضه در بورس توجیه جدیدی برای گرانی شده است. گویا مسئولی با پیش‌بینی گرانی زعفران پس از عرضه در بورس از مردم خواسته پیش از بورسی شدن زعفران، به خرید آن اقدام کنند. گفتنی است بنا به پیش‌بینی این مسئول که معاون وزیر جهاد است، قیمت زعفران پس از عرضه در بورس 2 برابر خواهد شد!
۲-طرح مسکن انقلاب در مجلس یازدهم ارائه می‌شود. گویا نمایندگان برای حل مشکل مسکن این طرح را ارائه خواهند داد. گفتنی است تحویل زمین با قیمت صفر به افراد در قالب انبوه‌سازی برای کاهش قیمت تمام‌شده، در این طرح پیش‌بینی شده است.
۳-تقاضا برای برگزاری علنی دادگاه رسیدگی به تخلفات قائم مقام شهرداری تهران در زمان قالیباف افزایش یافته است. گویا برگزاری علنی دادگاه طبری دلیل این درخواست بوده است. گفتنی است درخواست‌کنندکان بر این باورند که شریفی، یکسال زودتر از طبری دستگیر شده اما اخبار کمی از روند طی شده در پرونده وی اطلاع‌رسانی شده است.
۴- تأیید اعتبارنامه تاجگردون در شعبه رسیدگی‌کننده، تقاضا برای شفافیت آرای رأی‌دهندگان را بالا برده است. گویا برخی این تأیید را در واکنش به تهدید افشاگری تاجگردون ارزیابی کرده‌اند. گفتنی است اعتبارنامه تاجگردون با نظر نمایندگان در صحن علنی برای بررسی بیشتر به کمیسیون تحقیق ارجاع شد.
۵- طولانی شدن تشکیل کمیسیون‌های تخصصی مجلس، تبدیل به موضوعی برای کنایه‌زنی نمایندگان مجلس گذشته به نمایندگان مجلس یازدهم شده است. گویا یکی از نمایندگان سابق با اظهار تعجب به‌دلیل علاقه نمایندگان مجلس یازدهم به کمیسیون‌های خاص، خواستار شفافیت نمایندگان درباره این علاقه‌مندی شده است. گفتنی است کمیسیون‌های امنیت ملی، برنامه و بودجه، صنایع و انرژی با بیشترین تمایل نمایندگان برای عضویت مواجه هستند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.