ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

کد خبر : 115183
 
قیمت موبایل تا ۱۵ درصد کاهش یافت
تاریخ خبر : 1399-10-26
     
 
 
     
متن خبر :


 سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی از کاهش ۱۲ تا ۲۰ درصدی انواع موبایل در روزهای اخیر خبر داد و گفت که این کاهش قیمت باید در سایر کالاهای الکترونیکی از جمله تبلت هم رخ دهد.
به گزارش ایسنا، نرخ ارز در بازار آزاد در مهرماه امسال از ۳۲ هزار تومان گذشت، اما حالا حدودا در کانال ٢٤ هزار تومان است. با جهش نرخ ارز قیمت بسیاری از کالاها از جمله موبایل افزایش یافت و به‌طبع با کاهش قیمت دلار مردم منتظر کاهش قیمت کالاهایی هستند که به بهانه نرخ ارز گران شده است. درباره قیمت تلفن همراه، واردکنندگان معتقدند که اکنون معادل کاهش نرخ ارز قیمت موبایل کاهش پیدا کرده است.
در این‌باره محمدرضا عالیان، سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی در گفت‌وگو با ایسنا،  اظهار کرد: البته عمده افزایش قیمت مربوط به نرخ دلار بود، اما از یک ماه پیش هم روند تخصیص ارز بهبود پیدا کرد و هم نرخ دلار کاهشی شد و به کانال ۲۶ هزار تومان وارد شد که در مجموع انتظار می‌رفت قیمت موبایل هم به همان نسبت کاهش پیدا کند، اما کالاهایی که از ارز ۲۶ هزار تومانی استفاده کردند تازه به کشور وارد شدند.
بنابراین به گفته وی، درحال‌حاضر شاهد کاهش ۱۲ تا ۱۵ درصدی قیمت عمده موبایل‌ها و کاهش حتی ۲۰ درصدی قیمت، یعنی کاهش حدود ۱۲ میلیون تومانی موبایل‌های گران‌تر مانند آیفون ۱۲ پرومکس در بازار هستیم. البته قیمت این مدل آیفون در روزهای اول واردات به ۷۰ میلیون تومان هم رسید که بخش زیادی از آن حباب بود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.