ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 143598
 
شنیده5178
تاریخ خبر : 1404-04-18
     
   
     
متن خبر :

۱- موانع ورود و خروج مدافعان ایران در خارج از کشور برداشته شود. گویا این پیشنهاد برای افرادی که به دلیل نوعی دل‌خوری و نگرانی در خارج از کشور هستند، مطرح شده است. گفتنی است عطااله مهاجرانی و سیدحسین موسویان از جمله این افراد هستند.

۲- بیش از ۸۰ درصد افراد غیرمجاز درحال خروج خودمعرف هستند. گویا افرادی که به صورت غیرمجاز در کشور حضور داشتند به ویژه دارندگان برگه‌های سرشماری، تا ۱۵ تیرماه مهلت داشتند کشور را ترک کنند. گفتنی است این روزها موضوع خروج اتباع بدون مجوز به مطالبه اصلی مردم تبدیل شده است.

۳- بازار مسکن همچنان در رکود به سر می‌برد. گویا تعداد فایل‌های خرید و فروش در مقایسه با سال گذشته کمتر شده است. گفتنی است این شرایط حتی در ایام پیش از جنگ نیز حاکم بوده است.

۴- نتیجه یک پژوهش داده‌کاوی حمایت تنها ۷ درصد کاربران مجازی از اسرائیل را نشان می‌دهد. گویا این پژوهش گویای شکست عملیات رسانه‌ای اسرائیل حتی در جذب و همراهی مخالفان حاکمیت پس از سال‌ها سرمایه‌گذاری است. گفتنی است حجم انبوه اطلاعات منتشر شده پس از جنگ از کامنت‌های لحظه‌ای کاربران تلگرام و اینستاگرام گرفته تا پوشش‌های رسانه‌ای رسمی و غیررسمی از یک‌سو به شکل‌گیری افکار عمومی می‌انجامد و از سوی دیگر می‌تواند بر تصمیم‌سازی‌های سیاسی، امنیتی و حتی اقتصادی اثرگذار باشد.

۵- دستورالعمل پرداخت خسارت افت قیمت خودرو توسط بیمه مرکزی باز هم بازنگری می‌شود. گویا این بازنگری بر اساس بازخوردهای دریافتی از مصوبه امکان جبران خسارت افت قیمت از محل بیمه شخص ثالث خواهد بود. گفتنی است محدودیت‌هایی در دستورالعمل وجود داشته و وسایل نقلیه مشمول آن محدود بوده و بخشی از وسایل نقلیه را شامل نمی‌شده است.

۶- وضعیت خدمات پس از فروش خودروهای خارجی نامعلوم است. گویا برخی واردکنندگان خودرو فقط چند ده دستگاه خودرو وارد کرده و خود را ملزم به انجام خدمات پس از فروش نمی‌دانند. گفتنی است خدمات پس از فروش در بازار رقابتی امروز اهمیت زیادی دارد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.