ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 7 مهر 1405

کد خبر : 120350
 
حسینی بیدار:

آبفا مسئول تأمین آب ساخت و سازها نیست
تاریخ خبر : 1400-08-10
     
 
 
     
متن خبر :

 مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب استان از واگذاری 8 هزار و 842 انشعاب جدید آب به مشترکان شهری و روستایی از ابتدای سالجاری تا پایان مهرماه خبر داد.
به گزارش روابط‌عمومی آبفای استان همدان، سید هادی حسینی‌بیدار با بیان اینکه از ابتدای سالجاری تاکنون 6 هزار و 855 واحد انشعاب آب به مشترکان شهری و هزار و 987 واحد انشعاب آب به مشترکان روستایی استان واگذار شده است، گفت: از این تعداد 3 هزار و 722  انشعاب به مشترکان مستقر در شهر همدان واگذار شده است.
وی افزود: از مجموع انشعابات واگذار شده آب در 7 ماهه سالجاری، 7هزار و242 انشعاب خانگی، 957 انشعاب تجاری و 31 انشعاب صنعتی، 6 انشعاب ویژه اماکن آموزشی و مذهبی و مابقی به سایر کاربری‌ها اختصاص یافته است.
حسینی‌بیدار در خصوص مدت زمان واگذاری انشعابات به مشترکان نیز گفت: میانگین مدت زمان فروش تا نصب چیزی در حدود 20 روز است.
وی افزود: میانگین مدت زمان نصب انشعاب تا نخستین قرائت نیز در سالجاری 29روز بوده است.
مدیرعامل آبفای استان در ادامه با اشاره به مجموع انشعابات واگذار شده در حوزه فاضلاب از ابتدای سالجاری تاکنون نیز گفت: در مجموع در بازه زمانی یاد شده 5هزارو 566 انشعاب فاضلاب به مشترکان شهری و روستایی استان واگذار شد که از این تعداد 5 هزار و 256 انشعاب شهری و مابقی روستایی بوده است.
وی در خصوص نحوه ثبت درخواست انشعاب جدید از سوی مشترکان افزود: مشترکان می‌توانند با مراجعه به سایت www.es.hww.ir پس از ثبت درخواست، اطلاعات مربوط به مالک را تکمیل و به دنبال بارگذاری مدارک موردنیاز، بازبینی از سوی کارشناسان شرکت را درخواست کنند.
مدیرعامل آبفای استان بیان کرد: مشترکان عزیز باید بدانند که قبول درخواست برقراري انشعاب منوط به حصول شرايط است و در صورت تأیید قابلیت فروش و نصب از سوی کارشناس مربوطه و پس از واریز هزینه موردنظر، امکان واگذاری فراهم می‌شود.
وی همچنین گفت: در شرایط فعلی و با وجود کم‌آبی، شرکت آب و فاضلاب هیچگونه مسئولیتی در قبال تأمین آب به منظور ساخت‌وساز بنا ندارد.
حسینی‌بیدار در بخش دیگری از سخنانش درخصوص تعویض کنتورهای معیوب در 7ماهه سالجاری نیز بیان کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون، بررسی و تست کارکرد جهت عیب‌یابی کنتور مشترکان انجام شد، که بر این اساس، در بازه زمانی یاد شده، 6 هزار و 800 مورد کنتور تعویض شد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.