ttttt1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 1 شهريور 1405

کد خبر : 128069
 
اخبار جام جهانی قطر 2022

فغانی به دنبال اختتامیه پرافتخار؛ تیم داوری ایران در سودای سوت فینال
تاریخ خبر : 1401-08-25
     
 
 
     
متن خبر :


فغانی به دنبال اختتامیه پرافتخار؛ تیم داوری ایران در سودای سوت فینال

فغانی سومین حضور خود را در جام‌جهانی تجربه می‌کند، ‌ او از سال ۲۰۰۸ وارد فهرست داوران بین‌المللی ایران شد و پس از حضور در ۷ دیدار جام‌جهانی در سال ۲۰۱۴، در جام‌جهانی ۲۰۱۸ روسیه نیز عملکردی قابل تحسین داشت تا جایی که بازی رده‌بندی را هم قضاوت کرد و حالا این امید می‌رود تا در قطر نیز کارنامه موفقی از خود را به نمایش بگذارد.

او در این دوره از مسابقات با کمک‌های خود (محمدرضا منصوری و محمدرضا ابوالفضلی) به دنبال ثبت سومین حضور پیاپی در جام‌جهانی است.  

اگر بخواهیم نگاهی گذار به اسامی داوران جام‌جهانی داشته باشیم، نام ۶ داور از قاره پهناور آسیا (ایران، قطر، استرالیا، امارات، ژاپن و چین)، ۶ داور از قاره آفریقا (الجزایر، گامبیا، آفریقای جنوبی، رواندا، زامبیا و سنگال)، ‌ ۵ داور از منطقه کونکاکاف (سالوادور، آمریکا، گواتمالا، هندوراس و مکزیک)، ۷ داور از آمریکای جنوبی(برزیل ۲ داور، اروگوئه، پرو، آرژانتین ۲ داور و ونزوئلا) ‌ و یک داور از اقیانوسیه (نیوزلند) در کنار ۱۱ داور از قاره اروپا (رومانی، فرانسه ۲ داور، هلند، لهستان، اسپانیا، انگلیس ۲ داور، ایتالیا، آلمان و اسلوونی) ‌ در بین اسامی دعوت شده دیده می‌شود که باید امیدوار باشیم کوبل داوری کشورمان عملکردی قابل تحسین را از خود به نمایش بگذارد.



اولین تمرین تیم ملی فوتبال در قطر

اولین تمرین تیم ملی فوتبال پس از ورود به کشور قطر در فاصله پنج روز تا آغاز جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ عصر سه شنبه (۲۴ آبان ۱۴۰۱) در کمپ تمرینی الریان شهر دوحه برگزار شد. کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی قبل از تمرین امروز در نشست خبری به سوالات خبرنگاران رسانه های گروهی پاسخ گفت.




بازیکنان غنا لباس‌هایشان را در کشورشان جا گذاشتند

اعضای تیم ملی غنا در قطر متوجه شدند پیراهن‌هایی را که قرار است با آن‌ها به میدان بروند در کشورشان جا گذاشته‌اند! اکنون بازیکنان غنا منتظرند تا این لباس‌ها با پروازی جداگانه به قطر برسند تا این تیم مشکلی برای بازی برابر پرتغال در اولین دیدار خود در جام جهانی قطر نداشته باشد.

بازیکنان غنا با یک مشکل بزرگ و عجیب در قطر روبرو شدند. هنگامی که بازیکنان این تیم در قطر چمدان‌های خود را باز کردند متوجه شدند پیراهن‌هایشان را در کشورشان جا گذاشتند تا این تیم با یک مشکل عجیب روبرو شود.

اکنون بازیکنان غنا منتظرند تا این لباس‌ها با پروازی جداگانه به قطر برسند تا این تیم مشکلی برای بازی برابر پرتغال در اولین دیدار خود در جام جهانی قطر نداشته باشد.




زمان بازی ایران و تونس اعلام شد

تیم ملی فوتبال ایران و تونس امروز(چهارشنبه) دیدار دوستانه‌ای را پشت درهای بسته در دوحه، پایتخت قطر برگزار خواهند کرد.

این دیدار از ساعت ۱۶ بدون حضور رسانه‌ها برگزار می‌شود و مصاف دو تیم از شبکه‌های تلویزیونی به نمایش در نمی‌آید.

ایران و تونس آخرین بازی خود را قبل از جام جهانی انجام می‌دهند. تیم ملی ایران روز دوشنبه، ۳۰ آبان به مصاف انگلیس می‌رود و تونس روز سه‌شنبه، اول آذر با دانمارک دیدار می‌کند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.