|
آغاز مجدد تغییرات مدیریتی در استان و ترمیم کابینه و توئیت سخنگوی دولت درباره موافقت رئیسجمهوری با 10تغییر در سطح ملی و استانی بازار گمانه زنی در سپهر سیاسی استان را گرم کرده است.
در اوج این گمانهزنیها بحث رفتن یا ماندن استاندار و جایگزینان وی در صورت تغییر است.
گمانهای که در آن برخی شانسی هم برای استانداری غیر بومیها در صورت تغییر قائل هستند و برخی نیز تغییر را منتفی میدانند.
پس از آن در ادامه تغییر فرمانداران از تغییر فرماندار فامنین و انتقال وی به استانداری سخن گفته میشود در کنار این درباره بازنشستگی 2فرماندار اسدآباد و رزن نیز مباحثی مطرح است.
تغییر و جابهجائی در روابط عمومی استانداری، پدافند غیرعامل، مدیریت بحران استان، روستائی، سیاسی و انتخابات ، اجتماعی و فرهنگی و بازرسی استانداری از دیگر موارد احتمالی تغییر در فضای مدیریتی و سیاسی استان هستند که بازار گمانهزنی را داغ نگه داشتهاند.
|