ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 6 مهر 1405

کد خبر : 146816
 
شهروندان گزارش گران‌فروشی‌ها را اعلام کنند

امام جمعه همدان:
تاریخ خبر : 1405-03-04
     
   
     
متن خبر :

امام جمعه همدان در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به آموزه‌های قرآنی در خصوص استکبارستیزی، اظهار کرد: قرآن کریم بر عدم پذیرش ولایت دشمنان خدا تأکید دارد و مسلمانان باید همگام با لبیک به فرامین الهی در ایام حج، در ساحت عمل نیز در برابر دشمنان اسلام ایستادگی کنند.
به گزارش مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله شعبانی با انتقاد از رویکرد برخی سران کشورهای اسلامی ‌در همراهی با رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی، تصریح کرد: مواضع قاطع جمهوری اسلامی ‌ایران در تقابل با رژیم صهیونیستی، دقیقاً بر اساس آموزه‌های اصیل قرآن کریم است.
امام‌جمعه همدان امنیت منطقه را در گرو همگرایی کشورهای اسلامی‌دانست و تأکید کرد: اگر وحدت و همدلی میان کشورهای منطقه برقرار بود، پدیده شوم صهیونیسم جهانی شکل نمی‌گرفت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، «مصرف بهینه» را از مصادیق «جانفدا بودن» برای کشور دانست و گفت: با توجه به چالش‌های موجود در حوزه انرژی، همراهی و مشارکت مردم برای حل این مشکلات ضروری است.
شعبانی در خصوص منابع آبی استان افزود: اگرچه وضعیت ذخیره آب سد اکباتان مطلوب گزارش شده، اما این میزان تنها یک‌سوم نیاز سالانه را تأمین می‌کند؛ بنابراین لزوم صرفه‌جویی و مدیریت صحیح مصرف آب از سوی شهروندان امری اجتناب‌ناپذیر است.
وی با قدردانی از اقدامات استانداری همدان برای تشکیل «قرارگاه مبارزه با گرانی»، اظهار کرد: تشکیل ۸۰ گروه نظارتی برای کنترل بازار و برخورد با تخلفات، گامی‌ مثبت است.
امام‌جمعه همدان افزود: شهروندان درخواست داریم با استفاده از سامانه «۷۲۴»، گزارش‌های تخلفات و گران‌فروشی‌ها را برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی، به مراجع ذی‌صلاح اعلام کنند.
وی همچنین با اشاره به ثبت‌نام افزون بر ۳ هزار خانواده برای دریافت زمین، از مسئولان دولتی خواست تا با تسریع در فرآیندها، نسبت به تخصیص امتیازات و واگذاری زمین به متقاضیان اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.
شعبانی در پایان ضمن گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر و هفته میراث فرهنگی، خاطرنشان کرد: ایران اسلامی‌جزو ۱۰ تمدن بزرگ جهان است و توجه ویژه به این پشتوانه فرهنگی و تمدنی، نقشی کلیدی در تثبیت و تقویت هویت ملی دارد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.