ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 138200
 
آزمایشگاه‌های دارای گواهینامه ۱۷۰۲۵ استاندارد استان افتتاح شد
تاریخ خبر : 1403-03-17
     
 
 
     
متن خبر :


همدان پیام- شهناز کرمی: پس از تأیید مرکز صلاحیت استاندارد ایران در اتحادیه آسیا اقیانوسیه همزمان با سراسر کشور ۱۲۶ طرح آزمایشگاه تأیید صلاحیت شده دارای گواهینامه ۱۷۰۲۵ افتتاح می‌شود .

مدیر کل استاندارد استان همدان از افتتاح چند واحد آزمایشگاه استان همزمان با سراسر کشور خبر داد.

امیرمسعود مجیدی در آئین افتتاح آزمایشگاه شیمی تجزیه راک گفت: تأییدیه این آزمایشگاه‌ها برای کل کشورهایی که ما با آنها ارتباط داریم قابل پذیرش و قابل قبول می‌باشد.

مجیدی تأکید کرد: استاندارد ۱۷۰۲۵ یک استاندارد آزمایشگاهی است که در حال حاضرآزمایشگاه‌ها موظف هستند که این استاندارد را برای آزمایشگاه خود تا پایان سال دریافت نمایند.

وی افزود: تمامی نتایج آزمون‌هایی که این آزمایشگاه‌ها صادر می‌کنند در کل کشورهای عضو اعتبار دارد و صادر کنندگان ایرانی مجبور نیستند برای تولیدات خود تأییدیه کشورهای ثالث را داشته باشند وکمک شایانی به امر صادرات خواهد داشت.

امیر مسعود مجیدی در ادامه افزود: نتایج آزمون بازرسی و گواهی‌های صادره توسط نهادهای ارزیابی انطباق تحت اعتبار مرکز ملی تجدید صلاحیت استاندارد ایران اعتبار بین المللی پیدا می‌کنند و مورد پذیرش جامعه جهانی هستند.

مجیدی تأکید کرد: ورود به بازارهای جهانی و تجارت با دنیا بخش قابل ملاحظه ای از تولید ناخالص کشورها را به خود اختصاص می‌دهد که در این مورد کیفیت کالا و توجه به الزامات استاندارد بسیار تعیین کننده و حیاتی است.

مجیدی در ادامه گفت: فلسفه شکل‌گیری نهادهای اعتباربخشی و تأیید صلاحیت در دنیا پذیرش محصولات و خدمات را در سراسر مرزهای ملی و بین المللی مورد نظر قرار داده و حذف موانع فنی از جمله حذف آزمون و بازرسی مجدد یک محصول و یا یک خدمت را در دستور کار خود دارد و ورود به بازارهای جهانی را برای تجار تسهیل همچنین کاهش هزینه و زمان را برای صادرات به همراه خواهد داشت .

 تمامی آزمایشگاه و نهادهای بازرسی مورد تأیید مرکز می‌توانند با صدور نتایج خود با نتایج آزمایی که صادر می‌کند برای 110 کشور این نتایج مورد قبول و مورد پذیرش قابل قبول می‌باشد.

این مقام مسئول در ادامه گفت: از جمله مزایای این رویداد در ملی و بین‌المللی برای دولت جمهوری اسلامی توسعه و ارتقاء توافقات تجاری بین کشورها و همچنین در تجارت‌های ملی دوجانبه و چندجانبه و به رسمیت شناختن نهادهای بازرسی و آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان ملی استاندارد و مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران می‌تواند به بخش خصوصی کشور کمک شایانی کنند .

وی افزود: از جمله برکات ارزشمند این تحول فنی و اقتصادی برای تجار پذیرش محصولات و خدمات آنها در کشورهای مختلف جهان وکاهش هزینه را به دنبال دارد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.