ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

کد خبر : 113178
 
شهردار نهاوند:

ساماندهی مسیل تبدیل تهدید به فرصت است
تاریخ خبر : 1399-08-19
     
 
 
     
متن خبر :

 در بارش‌های سال گذشته، شدت بارش‌ها سبب تخریب دیواره‌های مسیل یا همان اصطلاح عامیانه نهاوندی‌ها، «لفگاه» یعنی همان محل عبور سیل، شد.
تخریب این دیواره هم سبب ایجاد شرایط نامناسبی برای اهالی منطقه و مناطق همجوار مسیل شد و از طرفی هم وجود جانواران موذی و نامناسب بودن بهداشت در این محدوده به‌دلیل شرایط موجود، سبب شد تا ساماندهی مسیل نهاوند به یک مطالبه شهروندی تبدیل شود.
از آنجا که نهاوند سابقه بارش‌های قابل توجهی در فصول بارش دارد، همین ضرورت ساماندهی این مسیل را تشدید می‌کند؛ اما شهردار نهاوند این شرایط را تبدیل تهدید به فرصت می‌داند.
 ۲ مرحله اختصاص اعتبار با حمایت استاندار
محمد حسین‌پور می‌گوید: علاوه‌بر اینکه این مسیل از زمان پیش از انقلاب ساخته شده و گذر زمان و بارش‌ها سبب تخریب دیواره و کاهش مقاومت آن شده بود، هنگام بارش‌ها با تخریب دیواره مسیل، آب حاصل از بارش وارد منازل اطراف می‌شد، از طرفی سیمای غیرقابل قبولی در مرکز شهر ایجاد کرده بود و شهروندان هم از پیامد‌های آن در فصل بارش احساس ناامنی داشتند، بنابراین ضرورت دیدیم که با تصویب شورا این پروژه را در سال ۹۷ به مناقصه گذاشته، سپس با تأیید و انتخاب پیمانکار و ارائه طرح مطالعاتی آن با افقی ۵۰ ساله با تعامل و توجه خاص استاندار، ۲ مرحله اعتبار به آن اختصاص دهیم.
 سیمای بصری محدوده مسیر دگرگون می‌شود
حسین‌پور معتقد است اجرای این پروژه علاوه‌ّر موارد عنوان‌شده به زیباسازی و تغییر در سیمای بصری شهر منجر خواهد شد و در حقیقت این تهدید را به یک فرصت تبدیل خواهد کرد و شهروندان در آینده نزدیک چهره خاصی از مناطق اطراف مسیل خواهند دید.
 فاز نخست ۹۰ درصد پیشرفت، به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد
حسین‌پور تصریح کرد: این پروژه به طول 5/3 کیلومتر است که در 2 مرحله اعتبارات استانی به مبلغ یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان و ۵۸۸ میلیون تومان در مرحله دوم به (نقدی استانی) آن اختصاص یافته است.
به گفته شهردار نهاوند، این پروژه شامل چند فاز است که فاز نخست آن درحال‌حاضر ۹۰ درصد پیشرفت دارد و به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.
وی مراحل اجرای فاز نخست را تخریب دیواره قدیمی، پی‌کنی، اجرای فنداسیون و ایجاد دیواره بتنی جدید عنوان کرد.
 فاز دوم زیباسازی
شهردار نهاوند فاز‌های بعدی پروژه ساماندهی مسیل را شامل پیاده‌راه‌سازی مجاور مسیل، ایجاد فضای سبز، ایجاد دیواره مسیل و ادامه دیوار بتنی درصورت تأمین اعتبار، اعلام کرد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.