ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 124926
 
اجرای طرح تعمیق و تثبیت یادگیری در مدارس کبودراهنگ
تاریخ خبر : 1401-04-25
     
 
 
     
متن خبر :


 کبودراهنگ-اکر‌م حمیدی خبرنگار همدان پیام: طرح تعمیق وتثبیت یادگیری  در مدارس شهرستان کبودراهنگ در حال اجراست و دانش آموزان کبودراهنگی  از این طرح استقبال بسیار خوبی دارند.
رئیس کارودانش و رئیس آئین‌نامه و مقررات معاونت متوسطه وزارت آموزش‌وپرورش و رئیس اداره متوسطه اول و دوم اداره کل آموزش وپرورش استان از مدارس مجری طرح تعمیق وتثبیت یادگیری شهرستان کبودراهنگ بازدید کردند. در این بازدیدرئیس کارودانش وزارت آموزش و پرورش، گفت: هیچ عنصری نمی‌تواند جایگزین معلم و آموزش حضوری باشد و ما به‌عینه در دوران کرونا این مطلب را به‌صورت ملموس احساس کردیم، ولی با این‌حال با فداکاری‌های معلمان که مجاهدان خاموش این عرصه بودند، چرخ تعلیم وتربیت به حرکت خود ادامه‌داد. شایان بیان کرد: یکی از آسیب‌های آموزش مجازی، افت تحصیلی دانش‌آموزان بود که اجرای این طرح منجر به ارتقای کیفیت آموزشی و کاهش این آسیبها خواهدشد.
وی افزود: باید برای ترغیب دانش آموزان برای حضور در این کلاس‌ها از تمامی ظرفیت‌های درون و برون سازمانی برای ایجاد فضای خوب آموزشی و تربیتی استفاده‌کنیم. رئیس کار و دانش وزارت آموزش‌وپرورش، افزود: معلمان مجرب در این کلاس‌ها سرفصل‌های اصلی کتاب را در برنامه‌های خود قرار خواهند داد، تا برای یادگیری‌های بعدی دانش‌آموزان مفید باشد.
شایان‌ذکر است مسئولان از مدارس شهیدسادلجی، فاطمه‌الزهرا(س) و حضرت مریم(س) شهر کبودراهنگ بازدید کردند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.