ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 146554
 
نماینده ولی فقیه:

سهم موقوفات قرآنی همدان اندک است
تاریخ خبر : 1405-02-24
     
 
 
     
متن خبر :


نماینده ولی‌فقیه در استان همدان در این مراسم گفت: تجمعات مردمی در دفاع از حق و حقانیت نشان داد که فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی در بخش‌هایی از کشور به‌درستی و با اثرگذاری مطلوب دنبال شده است.
حجت السلام و المسلمین حبیب‌الله شعبانی اظهار کرد: شاید در برخی مقاطع متوجه اثرگذاری فعالیت‌های قرآنی نبودیم، اما حرکت‌های اجتماعی و حضور خودجوش مردم نشان داد این اقدامات فرهنگی و قرآنی نقش مهمی در شکل‌گیری بیداری اجتماعی داشته است.
وی با اشاره به تأثیرگذاری این حرکت‌ها در سطح بین‌المللی افزود: تجمعات شبانه مردمی توانست پیام خود را فراتر از مرزها منتقل کند و نقش‌آفرینی بین‌المللی داشته باشد که این دستاورد، محصول پویش‌های قرآنی و فعالیت‌های فرهنگی ریشه‌دار در جامعه است.
نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با بیان اینکه در قبال قرآن کریم کوتاهی‌هایی صورت گرفته است، بیان کرد: باید در این زمینه استغفار کنیم؛ چرا که با وجود موقوفات متعدد در استان همدان، سهم موقوفات قرآنی اندک است و لازم است توجه جدی‌تری به این حوزه، به‌ویژه برای نوجوانان و جوانان، صورت گیرد.
به گزارش مهر، وی ادامه داد: در همدان موقوفاتی وجود دارد که بیش از ۴۰ سال بلاتکلیف مانده‌اند، در حالی که در حوزه قرآن با کمبود موقوفات مواجه هستیم و ضروری است خیران و متولیان در این بخش ورود فعال‌تری داشته باشند.
شعبانی با تأکید بر لزوم تقویت اعتبارات قرآنی ادامه داد: بودجه‌های قرآنی باید افزایش پیدا کند تا زمینه گسترش فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی مبتنی بر قرآن فراهم شود.
معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری همدان نیز با اشاره به اهمیت این طرح ملی اظهار داشت: در اجرای این طرح شاهد کنشگری فرهنگی مردم و دست اندرکاران طرح بودیم.
حمزه امرایی با تأکید بر اینکه قرآن کتاب زندگی است، اظهار کرد: طرح «زندگی با آیه‌ها» نباید محدود به شهرها باشد و در روستاها، مدارس، دانشگاه‌ها و در لایه ها و اقشار مختلف اجتماعی گسترش یابد.
وی با اشاره به طرح اجتماعی مدیریت محله محور که از سوی رئیس‌جمهور محترم مطرح شده است، گفت: با استفاده از ظرفیت اجتماعی این طرح می توان در جهت تعمیق  نهضت ملی زندگی با آیه ها برنامه ریزی کرد.
امرایی با تأکید بر مولفه‌های فرهنگ ساز نهضت زندگی با آیه‌ها به وجه مردمی طرح اشاره کرد که بر همین لازم است زمینه حضور اقشار مختلف در اجرای طرح پیش بینی و تمهید شود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.