ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 137907
 
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان:

1017 روستا استان راه آسفالت شده دارند
تاریخ خبر : 1403-02-26
     
 
 
     
متن خبر :


از هزار و ۷۲ روستای استان،هزار و ۱۷ روستا راه آسفالت شده مناسب دارند، تا پایان سال گذشته2 هزار و 806 کیلومتر از این راه‌ها آسفالت‌ شده است و هم‌اکنون از راه‌های روستایی استان همدان ( با احتساب راه‌های شبکه) 215 کیلومتر شنی و 338 کیلومتر خاکی است.

مدیر کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان با بیان اینکه از مجموع هزار و 72 روستای استان، هزار و 17روستا راه آسفالت‌ شده مناسب دارند، گفت: با توجه به اینکه اولویت اول اجرای آسفالت،‌ روستاهای با جمعیت بیش از 50 خانوار بوده کلیه روستاهای بالای 50 خانوار استان از راه آسفالته مناسب برخوردار گشته و در اولویت دوم روستاهای بین 20 تا 50 خانوار بدون آسفالت در دستور کار این اداره قرار گرفته است که 7روستا بین 20 تا ۵۰ خانوار بدون آسفالت باقی‌مانده است و الباقی 48 روستای بدون آسفالت زیر 20 خانوار جمعیت دارند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان، مهرداد آهکی افزود: در سال گذشته علی‌رغم مشکلات فراوان در زمینه تأمین و تخصیص اعتبارات مورد نیاز پروژه‌های عمرانی عملیات ایجاد شد که حدود53 کیلومتر راه روستایی آسفالته به اتمام رسیده است.

وی اظهار کرد: ابتکار قابل توجه این اداره کل در مورد با ایجاد راه‌های روستایی استفاده از ظرفیت خیرین است که در سال گذشته پروژه عبدالرحیم- ورکش، دولت آباد- ورکش و قبچاق ایده‌لو  شهرستان همدان با محوریت و همکاری این اداره کل و همکاری بسیج سازندگی استان همدان (تأمین قیر) و مشارکت خیرین، شرکت‌های همدان یولساز و ورکش راه الوند اجرا و آسفالت شده است.

آهکی افزود: در سال گذشته پروژه‌های راه‌های روستایی اکبر‌آباد و قشلاق بابا رستم شهرستان  نهاوند توسط  این اداره کل (انعقاد قراداد با پیمانکاران و مدیریت پروژه) آسفالت شده است، همچنین در محور آبهندو- برکت آباد تأمین قیر و عملیات اجرای روسازی و آسفالت توسط بسیج سازندگی و اکیپ امانی  اداره راهداری شهرستان همدان انجام شده است.

وی بیان کرد: همچنین اتمام پروژه آسفالت راه روستایی حاجی مقصود در شهرستان همدان و ایجاد راه روستایی گولوند در شهرستان ملایر و راه روستایی دولی- انجیر باغی در شهرستان کبودراهنگ با مساعدت مالی شرکت اسکان ایران ( بنیاد علوی) می‌باشد.

آهکی گفت: در پایان با توجه به مشکلات موجود در ایجاد راه‌های روستایی از جمله کمبود منابع مالی وجود معارضان و محدود بودن شرایط فصلی اجرای کار که به طولانی شدن زمان اجرای پروژه‌ها منجر می‌شود از روستائیان تقاضای همکاری و صبر و شکیبایی تا حصول نتیجه را داریم و مطمئن باشند همکاران ما با تلاش فراوان پیگیر حل این مسائل و مشکلات هستند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.