ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 131060
 
ملایر نیازمند ایجاد نمایشگاه عرضه محصولات مروار
تاریخ خبر : 1401-12-24
     
 
 
     
متن خبر :


ملایر - خبرنگار همدان پیام: شهرستان ملایر فروشگاه مستقل عرضه مروار ندارد ، این محصول در کنار محصولات دیگر فروخته می شود و برای عرضه بهتر نیازمند یک نمایشگاه مستقل و با کیفیت است.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری در نشست ستاد دائمی ارتقا زیرساخت های روستای ملی مرواربافی داویجان ، اظهار کرد : ما در مرواربافی بی  رقیب نیستیم  و برخی از شهرها و روستاها به دنبال مطرح کردن خود در این هنر هستند .

داریوش صفاری ، افزود : واحدهای کوچک تولیدی بهتر از کارخانه ها می توانند اشتغال ایجاد کنند و مرواربافی  قابلیت ایجاد اشتغال با حداقل هزینه را دارد.

وی با تأکید بر اینکه ، نیازمند یک نمایشگاه مستقل برای عرضه و فروش بهتر این محصولات هستیم ، بیان کرد : خلاقیت در تولیدات بسیار مهم است و ما باید استانداردهای محصولاتمان را بالا بریم.

رئیس میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری نیز در این نشست با اشاره به روند ثبت روستای ملی مرواربافی داویجان گفت : هنر مرواربافی به لحاظ کاربردی در زندگی مردم نقش بسزایی دارد و از نظر  کاشت و نگهداری بسیار راحت است.

ابراهیم جلیلی عنوان کرد : مرواربافی بازار داخلی و خارجی خوبی دارند و هنری است که  علاوه بر اشتغال زایی خوب ، ارزش افزوده ۵ برابری ایجاد می کند .

وی با اشاره به ظرفیت و پتانسیل بالای شهرستان ملایر در تولید مروار گفت : روستاهای داویجان، توچغاز، میوا، حرم آباد و گوراب از مهمترین تولیدکنندگان مواد اولیه مرواربافی در کشور هستند که علاوه بر تأمین مروار کارگاه‌های فعال شهرستان، مروار مورد نیاز کارگاه‌های سراسر کشور را نیز تأمین می‌کنند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.