ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

کد خبر : 110602
 
پرونده اپراتورها به تعزیرات ارجاع شد
تاریخ خبر : 1399-05-07
     
 
 
     
متن خبر :


 رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با اعلام اینکه پرونده تغییر تعرفه بسته‌های اینترنتی درحال نهایی شدن است و ديروز برای بررسی به سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.
به گزارش ایسنا، عباس تابش درباره وضعیت بسته‌های اینترنتی کشور اظهار کرد: قیمت بسته‌های اینترنتی تغییر نکرده است و حجم بسته‌هایی که بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد کاهش یافته است.
وی افزود: سازمان حمایت چندین بار با مدیرعامل‌های اپراتورها صحبت کرده تا به قیمت‌های سابق برگردند که آنها قول دادند این کار را انجام دهند اما اقدامی صورت نگرفت و سازمان حمایت هم برای آنها ضرب‌العجل تعیین کرد. در نهایت پرونده آنها را از سازمان تنظیم مقررات رادیویی خارج کردیم.
تابش با بیان اینکه سازمان حمایت فقط پیشنهاد می‌دهد و در نهایت رأی تعزیرات تعیین‌کننده است، در پاسخ به پرسش مجری درباره خبر جریمه 2 میلیارد تومانی اپراتورها و گلایه مردم نسبت به مبلغ کم جریمه و همچنین جبران نشدن خسارت مصرف‌کنندگان با پرداخت جریمه به خزانه، تصریح کرد: پیشنهاد سازمان حمایت در این پرونده بازگشت اپراتورها به قیمت سابق است. همچنین پیشنهاد کردیم اپراتورها مستنداتی ارائه دهند که قیمت‌های سابق بر چه منوال و پایه‌ای تعیین شده بود و برای جبران این مدت که تغییر تعرفه دادند هم حتما بسته‌های تشویقی و تخفیفی ارائه کنند.
وی درباره رقم جریمه 2 میلیارد تومان و اینکه تعیین تکلیف پرونده چقدر زمان می‌برد هم افزود: این رقم عدد غیرقابل قبولی برای مردماهست و آنها حق دارند. پس از ارسال پرونده باید منتظر رأی تعزیرات باشیم و در حیطه مسئولیت سازمان حمایت نیست.
از نیمه تیرماه سالجاری، کاربران در فضای مجازی از افزایش قیمت بسته‌های اینترنتی در اپراتورهای همراه خبر داده و نسبت به آن اعتراض کردند. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به اپراتورها اخطار داد که باید ظرف ده روز رفع اثر کنند در غیر این‌صورت وارد کمیته جرایم می‌شوند. او همچنین از ارجاع این موضوع به سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تعزیرات حکومتی خبر داد.
در نهایت پایان تیرماه معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ابلاغ جریمه 2 میلیارد تومانی به‌دلیل برنگشتن تعرفه اینترنت به حالت اولیه از سوی اپراتورها و تداوم تخلفی که صورت گرفته است، خبر داد و رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در نامه‌ای به مدیران عامل شرکت‌های ارتباطات سیار و خدمات ارتباطی ایرانسل از آنان خواست تا ظرف ۲۴ ساعت، نحوه فروش به لحاظ شکلی و قیمت بسته‌های اینترت را مطابق روال گذشته از تاریخ ۱۳ تیرماه اجرا کنند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.