ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 141064
 
استاندار در نشست با مدیران شرکت سرمایه‌گذار چینی:

همدان استانی امن و جذاب برای سرمایه‌‌گذاران است
تاریخ خبر : 1403-10-01
     
 
 
     
متن خبر :



هر سرمایه‌گذاری که توانایی و تمایل به سرمایه‌گذاری در فرصت‌های استان داشته باشد، استقبال می‌کنیم.

استاندار در نشست با مدیران شرکت سرمایه‌گذار چینی با بیان اینکه از سرمایه‌گذاران دارای اهلیت لازم استقبال می‌شود، اظهار کرد: باید سرمایه‌گذار اهلیت لازم را برای ورود به این عرصه داشته باشد، این موضوع شامل سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی می‌شود و هدف این است که استان همدان فضایی جذاب و امن برای سرمایه‌گذاری فراهم کند.

حمید ملانوری ادامه داد: در راستای جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی، اعم از داخلی و خارجی، استان همدان در حال شناسایی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های بالقوه خود است.

استاندار افزود: این شناسایی‌ها باید بر اساس قابلیت‌های داخلی استان انجام گیرد تا هر طرحی که در نظر گرفته می‌شود، قابلیت اجرا و موفقیت داشته باشد.

ملانوری‌ از این استان به عنوان مکانی امن و جذاب برای سرمایه‌گذاران نام برد و گفت: استان همدان در حوزه‌های مختلف از جمله معادن، صنعت، کشاورزی، گردشگری و خدمات، ظرفیت‌های بسیار چشمگیری دارد که می‌تواند زمینه‌ساز تحولی عظیم در سطح کشور باشد.

وی ادامه داد: خوشبختانه، در مدت اخیر، تعدادی از سرمایه‌گذاران داخلی استقبال خوبی از این فرصت‌ها داشته‌اند و ارتباطات مثبتی برقرار شده است، این روند، همزمان با ورود تعدادی از سرمایه‌گذاران خارجی، نشان از پیشرفت در جذب سرمایه دارد.

استاندار افزود: به طور قطع، این روند در آینده با شتاب بیشتری ادامه خواهد یافت و بر سرعت تحول اقتصادی در استان خواهد افزود.

به گزارش روابط عمومی استانداری، ملانوری‌ ادامه داد: در جلسه‌ای که به تازگی با سرمایه‌گذاران کشور چین در خصوص حوزه فولاد، خودروسازی، و احداث نیروگاه‌های ترکیبی و خورشیدی برگزار شد، مذاکرات مثبتی انجام گرفت.

وی اظهار کرد: این سرمایه‌گذاران علاقمند به راه‌اندازی پروژه‌های بزرگی در شهرک صنعتی اسدآباد هستند و مقدمات طرح‌ها در حال آماده‌سازی است، امیدواریم که این پروژه‌ها با سرعت بیشتری آغاز شوند و در نقاط دیگر استان نیز توسعه یابند.


 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.