ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 136643
 
مدیرکل سیاسی وزارت کشور:

آرامش سیاسی بر جامعه حاکم است
تاریخ خبر : 1402-11-17
     
 
 
     
متن خبر :


ویژگی مشخص دولت تقوای سیاسی است و درگیر مسائل حاشیه‌ای نمی‌شود از این رو آرامش سیاسی بر جامعه حاکم است.

مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور در همایش توجیهی آموزشی نمایندگان فرماندار حوزه‌های انتخابیه استان همدان، با تأکید بر اینکه جمهوریت و اسلامیت ما با انتخابات و رأی مردم گره خورده است و با مفهوم تعیین حق سرنوشت مواجه هستیم، اظهار کرد: همه ما برای ساختن آینده حق داریم و باید این حق را با رأی دادن محقق کنیم.

عبدا... مرادی با اشاره به اینکه امروز مسأله تعیین سرنوشت مهمترین نقطه تمرکز دشمنان بوده و سعی می‌کنند ملت ایران را از حق خود در تعیین سرنوشت محروم کنند، مطرح کرد: هرگز و در هیچ شرایطی برگزاری انتخابات به تعویق نیفتاده و جمهوری اسلامی همواره در این حوزه سربلند بوده است چراکه برگزارکننده خود مردم هستند.

مرادی مردم را مجریان واقعی انتخابات دانست و افزود: همه عوامل به عنوان معتمدان مردمی و به اعتبار مردم انتخاب می‌شوند و در روز رأی‌گیری همه متصدیان صندوق از مردم هستند.

وی با بیان اینکه در استان همدان انتخابات الکترونیک در حوزه ملایر به صورت پایلوت برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: نمایندگان فرماندار محور اصلی فعالیت شعبه هستند و بررسی تمامی مسائل مربوط به محل شعبه بر عهده نماینده فرماندار است. بنابراین باید بر امنیت و سلامت درون و بیرون شعبه مراقبت کرد.

مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه امیدواریم فرایند انتخابات مجلس شورای اسلامی با سربلندی برگزار شود، افزود: تأثیر این انتخابات تنها به مسائل داخلی معطوف نمی‌شود، بلکه در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی مؤثر است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.