ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 16 مرداد 1405

کد خبر : 115493
 
نرخ باسوادی ایرانیان به 96/6 درصد رسید
تاریخ خبر : 1399-11-09
     
 
 
     
متن خبر :

 رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه در 4 دهه اخیر با تلاش‌های صورت گرفته و طبق آخرین سرشماری سال ۹۵ نرخ باسوادی به 7/94 درصد رسید و در سال ۹۹ با اطمینان می‌توان اعلام کرد که درصد باسوادی در گروه سنی ده تا ۴۹ سال به 6/96۶ درصد رسیده است.
شاپور محمدزاده در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پیش از انقلاب در گروه سنی ده تا ۴۹ سال براساس سرشماری سال ۵۵ بیش از ۵۱ درصد از مردم بی‌سواد و 8/48 درصد باسواد بودند.
وی با بیان اینکه استان‌های کشور را از حیث وضعیت سواد به 3 دسته تقسیم کرده‌ایم، گفت: بخشی استان‌ها بالاتر از میانگین باسوادی کشور هستند، برخی استان‌ها در حد میانگین و گروه سوم استان‌های زیرمیانگین کشوری؛ در گروه اول بیشترین فعالیت‌ها در دوره انتقال و دوره تحکیم انجام می‌شود و در جهت تثبیت و تعمیق و تحکیم سواد گام برمی‌داریم.
وی ادامه داد: برای استان‌هایی که از میانگین کشوری پایین‌تر هستند طرحی با عنوان شتاب‌بخشی در دست اجراست. اعتبارات سوادآموزی در این استان‌ها به‌صورت ویژه پرداخت می‌شود و سعی می‌کنیم طرح شتاب‌بخشی در شورای پشتیبانی سوادآموزی استان را مصوب کنیم، معمولا استانداران به ما کمک می‌کنند و ۵۰ درصد اعتبار لازم را استانداری‌ها تقبل می‌کنند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.